Tak tenhle týden nuda. Zlatej Hamáček!

V podstatě se nic neděje. Tedy nic tak výživného, jako s Hamáčkem. Klid, ticho po pěšině. Televizní noviny nuda a šeď. 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

V podstatě se nic neděje. Tedy nic tak výživného, jako s Hamáčkem. Klid, ticho po pěšině. Televizní noviny nuda a šeď. Všechno nalinkované, všechno v klídku. Nějaké řeči kolem OKD, k smíchu. Bylo to dobře naceněné a stát neprodělal. Tak sláva.

Bude se schůzovat, zda se vysloví nedůvěra vládě. Taky nic světoborného. Dalo se to čekat, ale v konečném důsledku je to k ničemu.

Stávající ministr zdravotnictví zapomněl přiznat v daňovém přiznání nějaký ten baráček. Možná, že i nějaký ten zisk. Nějaký ten milionek. Zajímá to někoho? Nikoho. Konečně v našich končinách nic neznámého. Tak se to dodaní, odvede se daň a bude to.

Já to docela chápu. Určitě není na ty domečky nebo na ty miliony sám. Dokážu si představit, jak se musí jeden otáčet, když má tu možnost, jak všechny početné příbuzné zabezpečit. Pro ně to dělá, ne pro sebe. To dá rozum. Náhodou je to od něho moc hezké, že nemyslí jen na sebe. Skoro by se dalo říct, že je to dost neobvyklá vlastnost, myslet na druhé. Jsou lidé mezi námi, kteří to mají v popisu práce starat se o druhé, ale oni se starají o sebe. A to je dost ošklivá vlastnost.

Třeba takový kardinál Duka. Prý tuneluje církevní majetek. Tak je jisté, že v církevní funkci už přesluhuje, a tak je otázka času, kdy z něho bude důchodce. Čert ví, jaký bude mít důchod, zda nebude muset obcházet supermarkety a nakupovat zboží ve slevě. To by se mu asi nelíbilo. A tak se pro jistotu zcela světsky pojistil a z církevního majetku odklonil dva pozemky v Hostivaři, nějakých 30.000 m2. A pro jistotu pozemky vložil do nově založené soukromé nadace Dominika Duky. To aby se mohly ty pozemky prodat bez problémů. Pro jistotu se jmenoval správcem nadace, který nemůže dostat výpověď. Taky rozumné opatření.

Debilně si myslím, že by se měl starat víc o blaho věřících oveček než o svoje blaho. Ale to by bylo asi dost pošetilé. Jak říkám, tento týden, nuda.

Autor: Otto Kamm | čtvrtek 13.5.2021 3:42 | karma článku: 22,12 | přečteno: 443x
  • Další články autora

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 30,99

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01

Otto Kamm

Verdikt

24.1.2024 v 13:52 | Karma: 39,15