Nic se neděje, takže je čas na to si kopnout

Nemyslím si, že Zeman byl vyloženě špatný prezident. Určitě byl svůj a často jednal urputně. Také je asi pravda, že úřednické okolí kolem prezidenta nebylo optimální. A také měl blízko k hnutí ANO.
Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

       Nemyslím si, že Zeman byl vyloženě špatný prezident. Určitě byl svůj a často jednal urputně. Také je asi pravda, že úřednické okolí kolem prezidenta nebylo optimální. A také měl blízko k hnutí ANO. To vše v očích mnohých bylo a je neodpustitelné. Dvojčata (Pekarová Adamová) přišla do nedělní diskuse na Primě vyzbrojena těžkými kalibry argumentů odsuzujících počínání a konání odstupujícího prezidenta.

      Dobrá, nebyl optimální, ale měl důvěru mnohých, kteří ho v přímé volbě volili. Kopat nyní do Zemana (je pořád ještě prezidentem) je přinejmenším dost ubohé. Myslím si, že dvojčata se umí dobře -  pokud po tom zatouží - zviditelnit a připomenout (přidejte si další svetr) a že fotbalové manýry ji zkrátka minimálně - nesluší.

      Naštěstí v další části se už vše točilo kolem nastupujícího prezidenta, jeho prvními kroky a výroky, a že byly někdy překotné a uspěchané. A probírala se další cesta našeho politického činitele na Taiwan. Cestovat nyní budou dvojčata s kufrem pro čipy. Je to zásadní omyl, pro čipy by měla jet do Německa, protože Taiwan vybuduje továrnu na čipy ne u nás, ale v Německu. A tak na rozdíl od Německa, které posílá své politické činitele do Číny, my putujeme na Taiwan. Proč ne, asi je tam hezky. Vystrčilovi se tam taky líbilo.

      Úsměvné bylo to, že dvojčata v další části diskuse prosazovala důchodovou reformu – zvýšení hranice doby odchodu do důchodu a to až na 68 let. V době, kdy celá Francie stávkuje proti odchodu do důchodu v 64 letech. Nyní se tam odchází v 62 letech.

      Na závěr se řešil nedostatek léků v poslední době. Konstatovalo se, že za to může Čína, covid a válka na Ukrajině. Je dobré, že se ví, kde je problém. Ministr zdravotnictví už vše řeší. Takže jako vždy. Chce to nekritizovat vládu, přečkat a vydržet. Ono nám stejně nic jiného nezbyde. Inflaci taky musíme přečkat a vydržet.

 

Autor: Otto Kamm | neděle 5.2.2023 12:03 | karma článku: 36,12 | přečteno: 930x
  • Další články autora

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 30,99

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01

Otto Kamm

Verdikt

24.1.2024 v 13:52 | Karma: 39,15