JB

J30i87r15i 53B74o41r

8. 5. 2024 9:51

Jako děti jsme závodili kdo jak daleko doplivne. Asi byste vyhrál.

PZ

Pane Kamme, do minulého týdne jste o publikování v predátorských časopisech neměl ani ponětí, nebo nám dáte odkaz o čem paní Nerudová publikovala, že Vás to rozhodilo?

PB

Celkem Nerudová jako autorka či spoluautorka publikovala od roku 2002 do současnosti 260 textů vědeckého charakteru. K uveřejnění svých článků do časopisů pochybných kreditů dala svolení 9x a to před více než deseti lety.

Pan Kamm se domnívá, že jako rektorka, proděkanka a z titulu jiných mnoha funkcí bylo jejím největším zájmem otevřít si každý večer svůj účet a dychtivě zjišťovat, která z plateb je za jaký článek a kolik to je. A to si pak zapsat do svého notýsku: má honorovaná kariéra.

Možná to tak dělají amatérští poetové, ale opravdu zaměstnaní lidé asi ne.

Zoufalost, přízemnost a šosáctví z příznivců opozice stříká na metry.

Za největší kauzy této vlády z nedostatku jiných pokládají: ministr měl šifrovaný telefon, premiér měl úspory uložené na účtu, rektorce Nerudové uveřejnil před deseti lety kdosi nějaký článek.

Vás musí hystericky děsit i obsah každé nové tuby zubní pasty.

Tak osobně si nemyslím, že paní Nerudová byla někdy osobně opravdu zaměstnaná. Beru jí jako velmi inteligentní - chytrou - ekonomku, která se skrze volbu do prezidentského úřadu zapsala do myslí obyvatel ČR, když jí předtím nikdo v podstatě neznal, aby se teď vecpala do úřadu ještě lépe placeného, než by byl prezidentský post.

Upřímně řečeno je dobře, že se prezidentkou ČR nestala, protože vizuálně (a já tady souhlasím se svou paní) vypadá jako cuchta. Neučesaná, blbě oblečená, prostě zoufalost. Nemám rád Markétu Pekarovou Adamovou, nemusím ani pirátku Olgu Richterovou nebo Schillerovou z ANO. Ale proti Nerudové jsou to, když je vidíte na obrazovce, reprezentativní dámy.

A jinak každému je úplně ukradenej Rakušanův šifrovanej telefon, úsměvnej je i milión Petra Fialy na velmi podezřelém účtu, o nějakých článcích Danuše Nerudové ani nemluvě. Problém této vlády a jejích dramatických úspěchů spočívá především v tom, že poškodila naše důchodce (paní Jandová nechť si prosím povšimne, že nepíšu, že "ožebračili"), že chce nakupovat nesmyslné množství stíhaček, které nechtějí ani v USA, že připravila konsolidační balíček, který nízkopříjmové skupiny obyvatelstva (2/3 z něj) poškodí.

Hystericky vyděšeno je z kroků této vlády cca 80 % národa. Já pevně věřím tomu, že tohle procento to dá Petru Fialovi v blízkých třech volbách patřičně vyžrat.

Foto

J62i50r36i 76C17i85z

8. 5. 2024 3:33

Ale pani Nerudova si aspon neco pamatuje. Predevsim kolik by mesicne hrabala jako jeden ze 750ti poslancu EU Parlamentu. Pro takovy plat musite neco poctiveho udelat ne? Zrovna tak si politruk nepamatoval, ze ulil meloun v nejake pofiderni zalozne. Opravdove "moralni" vzory pro volice NF.

PB

..... to už je u nás takovej folklór,- vony ti největší mravokárce a pilíře pravdolásky zpravidla vyfackuje jejich vlastní fujtajbl takovým způsobem, až z teho lži a nenávist přímo cákají,- ...... a v tej chvíli sou už enem opovržení hodnými a směšnými!

PJ

já tu vaši básničku našel :)

Když v postýlce usínáš, stojí na hranicích stráž.

Pohraničník se psem věrným, chodí v noci lesem černým,

abys mohl v noci spát, na hřišti si s dětmi hrát.

Kluci nejraději běží k tankům s otáčivou věží.

Jsou to oceloví obři, ale na nich hoši dobří.

Housenkové pásy kol sjedou každý vrch a dol.

Co to pod letadly září? Vyskákali výsadkáři.

Padák mají rozevřený, všechny zbraně s řemeny.

Snášejí se z modré výšky jako bílé pampelišky.

Bujné vlasy na čele, dovádíme vesele. Učíme se šplh a skok, přes kládu i přes potok. Nejsme žádní bubáci, i z nás budou vojáci.

To jste se, Petře, hrubě zmýlil. Hledal jste (a v minulosti pravděpodobně i volil) špatně. Verše, jež uvádíte, nevyplodil pan Otto Kamm, dokonce jsem přesvědčen o tom, že je ani nezná.

Jak je možné, že Vy jo?

HP

Za publikaci v prestižním časopise se platí. Ona ta redakce, ty oponentní posudky něco stojí.

Foto

Je rozdíl mezi predátorsky a prestižní.

  • Počet článků 489
  • Celková karma 32,68
  • Průměrná čtenost 720x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik