Je módní místo do plivátka plivat na prezidenta

Tento sebestředný potměšilý stařec chátrající na těle i na duchu, jehož vztah k Rusku a Číně je podlézavý až kolaborantský, zatímco vztah k naší ústavě a ke slušným občanům přezíravý až opovržlivý….
Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Tento sebestředný potměšilý stařec chátrající na těle i na duchu, jehož vztah k Rusku a Číně je podlézavý až kolaborantský, zatímco vztah k naší ústavě a ke slušným občanům přezíravý až opovržlivý….Zdroj: https://mariejandova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=780098

Jen nula s poškozeným egem a akutními žaludečními vředy je schopna v rámci demokracie napsat tato slova o prezidentovi zvoleného ne partičkou kamarádů ve Sněmovně, ale v řádném hlasování občanů ČR. Mám silné pochyby o tom, zda to není již za hranou toho, co nazýváme demokracií.

Ale ano jistě. Ústava říká, že prezident musí jmenovat. Není ale nikde ošetřena situace, kdy pidistrana (4 poslanci ve Žvanírně) vygeneruje na post ministra někoho, kdo pravděpodobně na svůj úkol nebude stačit. A není to jenom názor pana prezidenta.

Černobílé vidění světa je vždy velmi nebezpečné, trvání na svém je někdy působivé, ale kontraproduktivní.

Není žádná možnost, jak zabránit tomu, aby do vlády zasedl někdo, kdo tam nemá co dělat. A jenom proto, že si to hoši držící spolu, slíbili. Je jenom možnost trvat na svém a nejmenovat ho.

Co se stane, až za pomoci Ústavního soudu bude tento kandidát jmenován a neosvědčí se? Omluví se někdo z vlády panu prezidentovi? Omluví se ústavní soudci? Ti ne, ty budou rozhodovat nezávisle a v rámci litery zákona. To, že to prezident říkal, to už dávno nikdo nebude vzpomínat. Ani Fiala se neomluví. Ten bude mít plné ruce práce, aby pětislepenec udržel pohromadě. Aby udržel na uzdě ekonomiku, aby na uzdě udržel covid.

Debilně si myslím, že Fiala při vší úctě k jeho osobě a schopnostem, bude mít hlavu v pejru…

 

Autor: Otto Kamm | středa 8.12.2021 23:26 | karma článku: 37,10 | přečteno: 1049x
  • Další články autora

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 30,99

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01

Otto Kamm

Verdikt

24.1.2024 v 13:52 | Karma: 39,15