Grilovací hodinka v přímém přenosu u TT

Už jména aktérů Kovářová/Vondráček byla zárukou, že se nebude jednat o poklidnou diskusi. Místopředsedkyně Kovářová je známá svou urputností v politických diskusích, vášnivým obhajováním veškerých postupů současné vlády.

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Už jména aktérů Kolářová/Vondráček byla zárukou, že se nebude jednat o poklidnou diskusi. Místopředsedkyně Kovářová je známá svou urputností v politických diskusích, vášnivým obhajováním veškerých postupů současné vlády. Zrovna tak Vondráček za hnutí ANO nepatří mezi lehké a pasivní oponenty v politických diskusích.

Hned na úvod je potřeba říct, že lepší grilovací koření měl jednoznačně Vondráček. Paní Kovářové se nepodařilo dostatečně přesvědčit diváky o tom, že ministr Rakušan nevěděl o ničem, co se děje, nebo co se může dít. Její tvrzení, že politická odpovědnost ministra školství byla naplněna a adekvátní v této kauze a jeho odchod že je dostatečný k řešení a uklidnění celé situace. Korunu všemu Kolářová nasadila výrokem, že ve všech stranách k takovým situacím (lapsusům) dochází. Čímž docela vyděsila všechny pozorné diváky u televizních obrazovek, ale i samotnou TT. Ke cti paní Kovářové je potřeba připočíst pouze to, že během skoro hodinové diskuse jenom čtyřikrát připomněla Babiše a jeho problémy s dotacemi. Tím zůstala daleko za obvyklým průměrem.

Jestli na začátku chybělo paní Kovářové patřičné grilovací koření, tak se závěrem diskuse jí došlo úplně. Její obhajoba řešení energetické krize přednesené dramatickým proslovem Fialy k národu - bylo hodně mdlé. Evidentně se jedná o plošné (plošná opatření se prý už nebudou dělat) opatření, které má v sobě ovšem významné díry, opatření o kterém se zatím jenom tuší jaké bude mít parametry a jak pomůže ohroženým rodinám i firmám. Liknavý postup vlády (notoricky známý) může být faktorem, který významně může způsobit odliv voličů vládních stran a to hned už letos na podzim.

Debilně si myslím, že nedělní grilovačka se povedla víc Vondráčkovi.

 

Autor: Otto Kamm | neděle 26.6.2022 12:55 | karma článku: 38,86 | přečteno: 1450x
  • Další články autora

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 30,99

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01

Otto Kamm

Verdikt

24.1.2024 v 13:52 | Karma: 39,15