Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

21,5 roku, jestli to nevyjde, budu chodit strašit.

0 0
možnosti
ST

Tohle je problém Vás důchodců. Všude se oháníte životními zkušenostmi a pak sesmolíte takový blábol plný polopravd nebo jen účelovým vypíchnutím jednotlivosti z každého problému. Jestli něco Váš blog ukázal, tak to, jak defektní myšlení mají lidé co strávili velkou část života v minulém režimu. Ty socialistické blbosti už Vám z hlavy nikdo nedostane. Jinak přeji hezký den.

8 4
možnosti
Foto

Dala jsem vám plus, i když jsem skoro 10 let důchodkyně.

0 0
možnosti
Foto

No to je moc dobře, že vám důchody budoucích důchodců nejsou šumafuk. (Stačilo to napsat jednou). Jenom nějak nechapu, proč jste se za jejich lepší důchody rozhodl bojovat tak, že chcete, aby se důchody co nejvíce zvýšily současným důchodcům. Vám to vážně nepřipadá nelogické? "Dejte mi co nejvíc, ať zbyde víc na další"

4 2
možnosti
OK

O34t41t79o 17K97a80m26m

7. 5. 2024 15:38

Vážená paní Jandová, ono kdybyste četla mé články důkladně, tak by možná bylo zřejmé, že víc než úprava důchodů mi vadilo to, že se to udělalo zpětně. Tedy byl porušen stávající zákon. A jinak, pokud bude nadále u vlády ta partička, co je nyní, tak raději budu mít svůj důchod co největší, protože mé děti už nedostanou žádný, tak abych jim něco našetřil.

7 7
možnosti
  • Počet článků 491
  • Celková karma 33,29
  • Průměrná čtenost 726x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik