Čtvrteční rozhovor Kalousek – Soukup

Řeknu vám rovnou, nedostávají se mi nejen pochvalná, obdivná, souhlasná a jiná slova, protože jsem chvílemi u obrazovky (hltaje každé slovo) zůstal doslova zaskočen...

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Řeknu vám rovnou, nedostávají se mi nejen pochvalná, obdivná, souhlasná a jiná slova, protože jsem chvílemi u obrazovky (hltaje každé slovo) zůstal doslova zaskočen a tudíž i neschopen pochopit údernou sílu myšlenek, které se na mne v početných vlnách valily z televizního přístroje do mého obývacího pokoje.

Už dlouho, hodně dlouho jsem neslyšel nic tak kvalitního. Dokonale řazená fakta, tu a tam organicky obohacená o osobní vzpomínku, nesmlouvavě dobře chronologicky seřazené události dění v politickém životě naší země. Jasné politické stanovisko, jasná vize do budoucnosti, jasné směřování naší společnosti v příštích letech.

Můj ty bože, proč proboha máme obavy z osoby příštího prezidenta. Proč budeme hledat, proč budeme vybírat z několika kandidátů. Proč, když po dnešním čtvrtečním pořadu v televizi musí být každému, každému, tedy i nepolitickému člověku, nekompromisně jasno.

Ano, stokrát ano, příštím prezidentem by měl být Jaromír SOUKUP.

Ono by to mělo i jiné výhody. Mohlo by se vyslyšet volání mnoha obyčejných lidí i mediálních expertů, o ekonomických expertech nemluvě. Mohla by se zrušit Česká televize s více než neslušnými platy a nemravnými výkony.

Nahradit by ji mohla stanice pod názvem: Prezidentské politické televizní vysílání (????????),(????????????? ???????????? ???????????).

Debilně si myslím, že jen málo lidí se ve čtvrtek večer dívá na telku. Takže Jaromír prezidentem asi nebude.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Kamm | pátek 25.6.2021 4:40 | karma článku: 25,58 | přečteno: 1300x
  • Další články autora

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 30,99

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01

Otto Kamm

Verdikt

24.1.2024 v 13:52 | Karma: 39,15