Co o mně řekl Jaroslav Dušek a Thu-Hien o mé knize.

Napsal jsem knihu. Jmenuje se Synchronní svět. Je to transformační kniha. To znamená, že vaše mysl bude po jejím přečtení jiná, než předtím. Kniha obsahuje velké množství fotografií, které hovoří holografickým jazykem. Obraz dokáže předat informaci ve více vrstvách, teprve takový vícerozměrný obraz podává skutečnost ve své celistvosti. Zcela zřetelná, nezpochybnitelná shoda takového obrazového záznamu s textem knihy vypíná běžné, lineární myšlení a přelaďuje mozek na pravohemisférové uvažování. Vaše mysl se stává synchronní. Je transformována, má novou schopnost zpracovávat podněty, které přináší Nové vidění. Tato rozšířená, celistvě pracující mysl je již kvantově jiná. Je to Synchromysl. Vstupenka do holografického světa plného zázraků.   

Chtěl bych pozvat co nejvíce lidí do tohoto úžasného synchronního světa. Proto se v současnosti kniha překládá do anglického jazyka. Věřím, že špičkový anglický překlad může být "zlatým standartem" pro převody do dalších jazyků.

Jakýmsi duchovním patronem knihy je Jan Amos Komenský. Zasáhl do Příběhu knihy zásadním způsobem. Po pravdě řečeno, byl to on, kdo celý Příběh spustil. Kvůli jeho obrazu na dvousetkorunové bankovce jsem v roce 2012 prošel celkovou transformací svého života. Ale to už bych prozrazoval děj. Setkal jsem se se svým partnerem duše a chci, abyste věděli, že život s ním, je něco fantastického. Znám jaká k němu vede cesta a že je reálné toho dosáhnout. Mnohokrát jsem musel opustit své veškeré pohodlí a vydat se do Labyrintu světa, abych našel Ráj srdce. Jestli stálo za to všechno opustit a udělat krok do prázdna? Samozřejmě. Jiná cesta transformace neexistuje. Myslíte, že se vaše nějaká životní situace změní tím, že budete čekat na místě až vyhnije? Sorry. Jedině Akce proráží Váš začarovaný bludný kruh. 

 

 Metoda, kterou v knize představuji, by se dala nazvat Orbis Pictus, tedy Svět v obrazech. Zase Komenský. Dokládám v obsáhlé fotodokumentaci, že na povrchu našeho běžného viditelného světa probíhá jakási neviditelná výstava, která obsahuje zcela klíčové informace o našem životním směřování, osudu, poslání. Tvrdím, že je schopná nám dát odpověď na jakoukoliv situaci. Obrovské možnosti uplatnění této metody vidím nejen v každodenním běžném životě, ale ve všech oblastech lidského konání.

 

Co je naprosto klíčové a co zdůrazňuji: Neviditelná výstava je tu pro každého z nás. V každém okamžiku máme všichni možnost, na jakémkoliv místě, čerpat z této nesmírné studnice poznání. Není třeba žádných "duchovních" schopností, jako umění vidět nějaké vnitřní obrazy, provádět vizualizace či dosáhnout nějakého vhledu jakoukoliv meditací. Ne, Synchromysl je skutečně pro každého a pracuje jen s reálnými skutečnými jevy, tady na Zemi, které si můžete osahat. 

Cituji z obálky:

 "Až se všichni naučíme sledovat tep Kosmického proudu, nebude slepých uliček. Vše půjde hladce, s minimálním úsilím. Obchodníci budou vědět s kým provést byznys. Politici jaké rozhodnutí udělat. Muži a ženy s kým strávit určitý čas. Všichni neseni Božským proudem jemných náznaků, doporučení a nápověd. Tato kniha vás učí přímým způsobem, jak do živého vesmírného Proudu vstoupit."

Je typické, jakým způsobem jsem knihu napsal. Opět ukázka: 


"Dostávám se do tranzu. Přichází zrána a trvá do večera. Upadnu do něj na celý červenec. Někdy píšu i přes noc. Když mě navštíví moje sestra a tvrdí, že je u mě po měsíci, jsem v šoku. Příběh se píše sám. Nikdy nevím, jaká bude příští věta. Vlastně z toho mám neustále lehkou závrať. Zkuste psát knihu, a neustále si nebýt vědom příští věty. Zkuste s kamennou tváří hrát šachy, aniž máte možnost myslet na příští tah. Nit se odvíjí stále rychleji, a jednoho dne je špulka prázdná. Lehám si na záda na podlahu a směju se. Právě jsem „napsal“ knihu. V červenci roku 2012." 


Kniha však ještě není dokončena, její Příběh se stále odvíjí, množství práce zbývá na její fotografické části, a  také jsem ještě nezačal s výstavbou doprovodného webu. Termín jsem stanovil na Vánoce 2013. 


V jeden moment se zdálo, že Kniha, která zároveň zachycuje můj osobní životní příběh, je ztracena. Byl jsem tehdy tak spjatý s jejím osudem, že se tento okamžik stal nejtěžším okamžikem mého života. Byl jsem také ztracený. 


Hledal jsem odpověď. Má otázka v kostele Sv. Šimona a Judy zněla: 


"Vesmír mě spojil a pak zase rozpojil s jednou dívkou. Jaký byl účel našeho setkání? A co Kniha, kterou jsem o našem setkání napsal?"


Odpovědi Jaroslava Duška a známé americké učitelky Thu-Hien najdete od první minuty záznamu tady:


 http://www.cestyksobe.cz/kostel-sv.-simona-a-judy-2.-dil-ad1840/

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kamil Novotný | čtvrtek 5.9.2013 16:44 | karma článku: 7,95 | přečteno: 1265x