Diskuse

Český komplex

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Každý máme svůj vkus. Já chci změnu se Schwarzenbergem a odmítám prolognaci tunelářské éry.

:-)

1 1
možnosti
Foto

Jak se shoduje Vaše představa o rozvíjení  nezinárodní ekonomika se na základě zlatého standardu a, nakolik to bylo možné, podle principů volného obchodu,když třeba vývoz cukru jako velmi významné komodity byl podporován státními subvencemi a současně omezovánn přidělenými kvotámi.  

Policie a soudy fungovaly nezávisle na přáních politických stran.

Ano, opravdu ? Ale ty politické str

Proč byl tedy sociální demokrat Habermann odsouzen na deset let za pouhé roznášení letáků?

A co naprosto vykonstruovaný proces s Omladinou. A co tresty smrti pro Rašína, Kramáře a další.

1 4
možnosti

jako volič Karla s vámi souhlasím, ale on není ve volbě sám, proti němu stojí aparátčík nejhrubšího zrna (i přes vyloučení ze strany cestoval v nejtvrdší normalizaci na západ, každý kdo tehdá žil, věděl, že to bylo nemožné, tady něco nehraje, nechtel někdo mít z Miloše kádrovu zálohu? jeho napojení na komunistickou mafii s přímou linkoju do Moskvy by tomu odpovídalo) kterého ovoce byla korupce, mafiáni, agresivita, netolerance, narcismus a mstivost, v tomto světle je volba Karla nejen o Karlovi, tyto fakta jsou veli závažná: !!http://www.youtube.com/watch?v=I3ssx8Qxao0 !! http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123147075-vladneme-nerusit/407235100021003/?kvalita=nizka !! http://respekt.ihned.cz/korupce/c1-54210940-prodej-ruskeho-dluhu !!

5 2
možnosti

Nebojím se volit Karla!

:-)

0 1
možnosti
MK

Jistěže, máte to správně, takže jenom malá poznámka: není dobré přeceňovat kolektivní (národní) traumata z doby před jedním stoletím. Šok z rozpadu monarchie byl šokem jenom pro někoho (to za Rakouska neeébylo, V a W) a pro jiné to bylo vysvobození. Během dvou generací je to pryč.

.

Současná tendence volit knížete je jiného druhu: pravičákům se rozpadly všechny jejich mantry (ideologie) a zůstala holá a už neskrývaná zlodějna, a to jak v politice, tak i v ekonomice. Všechny jejich "osobnosti" se ukázaly býti hodny šibenice, tedy bohatý kníže, který by krádeže neměl mít zapotřebí, jeví se teoreticky jako spása. Bohužel jenom teoretická, v praxi to vypadá setsakra jinak.

.

Popularitu švýcarského Rakušáka generuje stádní hloupost mladé generace. Mnohem méně inteligentní než předcházející ročníky (nepracují na sobě, umí jenom šeredit s mobilem a hrát hry) se stávají snadnou obětí mediálních šarád, nemají žádné protilátky a podléhají módním vlnám a trendům. Kníže je jejich ksichtoknihový hrdina, stejně jako hrdina kterékoliv počítačové hry. Řešení: volební právo od pětadvaceti.

2 7
možnosti
MR

M18i39l98a42n 36R39a38d91e80k

18. 1. 2013 17:52

s prvnim odstavcem a posledni vetou bych souhlasil.

0 4
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1361x
Jsem historik umění, od roku 2009 profesor pro dějiny architektury a památkovou péči na Fakultě architektury ČVUT. Hlavní publikace: Praha 1310-1419 (2004), Benedikt Ried a počátky záalpské renesance (2009), Praha 1437-1610 (2011).

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Co právě poslouchám