Diskuse

Kuře na pivě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

bell

13. 3. 2012 14:23
Dělám

něco podobného,ale bez piva a pouze kuřecí stehna a nebo ještě lepší je hov.kližka.Na čer.pivě dělám kuře ala kachna se zelím a bramborovým knedlíkem a je to vynikající!!

0 0
možnosti
JK

vilemina

13. 3. 2012 16:34
Re: Dělám

Tak doporučuju s pivem zkusit!

Stehna jsou tak výborná, taky je dělám radši. Ovšem v podobné úpravě se právě dobře zužitkuje i to bílé maso, nasáklé hutnou šťávou je  dobře poživatelné. Je to o něco ekonomičtejší, což řadě lidí vyhovuje.

Kuře na zelí je hodně populární a existuje v mnoha verzích - na mém druhém (spíš tedy prvním, starším) blogu patří už tři roky k nejčtenějším receptům, což mě stále udivuje. Poslední variaci jsem vyzkoušela s červeným zelím a černým pivem, což byla imitace velmi zdařilá.

0 0
možnosti
DP

dp11

13. 3. 2012 9:31
Díky za recept

Souhlasím s Vámi, že rozmixovat chutnou zeleninku na blemc taky není to pravé ořechové. Já bych recept ještě trochu zjednodušila - vše bych dala do pekáčku, podlila černým pivem, šoupla do trouby a šla na procházku.

4 0
možnosti
JK

vilemina

13. 3. 2012 12:22
Re: Díky za recept

NA tu procházku bych si přece jen netroufla - ale dík!

0 0
možnosti
FS

Friedrich Spee

13. 3. 2012 9:25
Tak zní to zajímavě

Šlo by to i s jiným masem? Přiznám se, že ke kuřecímu masu mám docela odpor.

0 0
možnosti
S

styl34

13. 3. 2012 9:31
Re: Tak zní to zajímavě

Jistě,třeba taková chobotnice na pive musí být úžasná..

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1136x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky