- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
něco podobného,ale bez piva a pouze kuřecí stehna a nebo ještě lepší je hov.kližka.Na čer.pivě dělám kuře ala kachna se zelím a bramborovým knedlíkem a je to vynikající
Tak doporučuju s pivem zkusit!
Stehna jsou tak výborná, taky je dělám radši. Ovšem v podobné úpravě se právě dobře zužitkuje i to bílé maso, nasáklé hutnou šťávou je dobře poživatelné. Je to o něco ekonomičtejší, což řadě lidí vyhovuje.
Kuře na zelí je hodně populární a existuje v mnoha verzích - na mém druhém (spíš tedy prvním, starším) blogu patří už tři roky k nejčtenějším receptům, což mě stále udivuje. Poslední variaci jsem vyzkoušela s červeným zelím a černým pivem, což byla imitace velmi zdařilá.
Souhlasím s Vámi, že rozmixovat chutnou zeleninku na blemc taky není to pravé ořechové. Já bych recept ještě trochu zjednodušila - vše bych dala do pekáčku, podlila černým pivem, šoupla do trouby a šla na procházku.
NA tu procházku bych si přece jen netroufla - ale dík!
Šlo by to i s jiným masem? Přiznám se, že ke kuřecímu masu mám docela odpor.
Jistě,třeba taková chobotnice na pive musí být úžasná..