Foto

Napsal jste, že o ochranku premiéra se teď musí všechny agentury přetahovat, neb zažila na vlastní kůži to, nač byla cvičena a má tak bohaté zkušenosti.

Oni i piloti dopravních letadel jsou cvičení na všechny možné kritické situace, aby byli připraveni, kdyby k nim došlo, popř. aby jim předcházeli. Stejně tak je cvičena ochranka na té nejvyšší úrovni.

Já bych třeba nechtěl letět letadlem s pilotem, který lehnul s letadlem na zem a mít zároveň na palubě několikačlennou ochranku, které z jednoho metru postřelili klienta.

JK

J79a29n 16K76y54š97k33a

18. 5. 2024 9:21

Taky mě zarazila za inflace analýz činnosti Ficovy ochranky. Přičítám to faktu, že Ficova ochranka je momentálně jediný subjekt, který je kritizovatelný bez toho, aby byl kritik obviněn, že eskaluje napětí a tančí na mrtvole. Zástupná oběť, únikový východ.

Co se týká existující nenávisti ve společnosti, k jejímu zmírnění a obnovení aspoň částečného společenského konsenzu, k tomu by (česká) společnost musela projít mnohem větší katarzí, než je atentát na (cizího) premiéra. Jak je vidno, ani ta předvánoční střelba na FFUK nebyla "dost" velkou tragédií, naopak, okamžitě ji někteří opozičníci začali zneužívat k získání politických bodů.

  • Počet článků 324
  • Celková karma 25,72
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik