Zdivočelá antizemanovská země

aneb Karle Schwarzenbergu a jeho podporující kulturní, "pravdoláskařská" fronto, distancujte se od způsobu jednání a myšlení pana rádobydemokrata Jiřího Stránského!

Jsme zahlceni PRopagandou volebního štábu Karla Schwarzenberga, která opanovala všechna existující česká média. Buší nám do hlavy - Karel je čistý jak lilie, Karel je demokrat Havlova typu a formátu, Karel je jediná záruka naší skvělé budoucnosti, Zeman je zloduch.

Ano, nechtěl jsem se již nikdy politicky vyjadřovat - urážek jsem si užil za své blogy více než dost. Avšak to, co se dnes děje, to málem šílenství příznivců Karla Schwarzenberga a všech českých médií, mi - jako člověku vnímavému ke každé demagogii a neférovému jednání - bohužel nedalo...

Jiří Stránský, jistě výborný spisovatel, který si prožil své, ukázal, že stalinista může být i člověk z jiného politického tábora než komunistického. Pokud stalinismem definujeme každý útlak pro odlišné politické názory. Pan Stránský by - jako rozený "demokrat" - ty, kteří nemají stejný názor jako on, připravil nejraději o práci. Možná by je zavřel i do vězení či rovnou nechal postřílet.

Kde jsou všichni ti hlasatelé demokratismu páně Karla Schwarzenberga? Kde je pan Karel Schwarzenberg osobně? Jak to, že takové nehorázné, pravdě a lásce odporující jednání a myšlení neodsoudili? Jak to, že se od něj nedistancovali?

Naopak nás kulturní fronta pana Schwarzenberga v médiích masíruje dál -

Rádobydemokratce, dokonce křesťance Roithové jednání p. Stránského ale vůbec nevadí.

http://zpravy.idnes.cz/omluva-dejdarovi-a-politici-dp3-/domaci.aspx?c=A130121_144551_domaci_jw

Zajímavý křesťanský přístup.

Volit Karla Schwarzenberga se mi i kvůli takovým "příznivcům" s takovými rádobydemokratickými názory opravdu nechce. Nepřeji si, aby ti, co mají jiný názor než já, byli veřejně dehonestováni a zbavováni práce. Co by také mohlo následovat, nechci raději domyslet.

Nebudu volit Karla Schwarzenberga.

Vyhodíte mě, příznivci Karla Schwarzenberga, za to z práce, či mě rovnou necháte zastřelit?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Kadeřábek | pondělí 21.1.2013 17:40 | karma článku: 33,46 | přečteno: 1324x