Velká omluva

Ano, sypu si popel na hlavu, až se v něm zcela ztrácím, že jsem díky své opravdu hloupé naivnosti uvěřil, že Miloš Zeman bude dobrým prezidentem. Škoda, že to již nemohu změnit. Člověk bohužel dělá chyby a musí za ně nést odpovědnost.

A pro mě to bude tvrdý trest.

Jako člověk milující spravedlnost budu muset přihlížet prezidentově absolutní ztrátě smyslu pro hodnoty, za které stojí nejen se uskromnit, ale i bojovat. Ó, jak chybí ušlechtilé myšlenky, nesobecké cíle a oddaná práce ve prospěch celé naší krásné země!

Jako člověk obdivující TGM a Václava Havla budu s nesmírnou hanbou sledovat hulvátské, sprosté, vyprázdněné a amorální chování prezidenta Miloše Zemana.

Jako člověk milující českou historii se budu v duchu všem našim předkům omlouvat za to, že jsem i svým hlasem přispěl k tomu, že náš milovaný stát dospěl v osobě prezidenta do stádia naprostého rozkladu, a ztratil tak tolik potřebnou autoritu, kdy - bohužel oprávněně - může kdokoliv veřejně prohlásit: Prezidenta si vůbec nevážím. Česká republika nemá prezidenta.

Ale nebudu mlčet, tak jako to činím tímto svým článkem:

Žádám prezidenta Miloše Zemana, jako jeho volič, kterého zradil a podvedl, aby odstoupil ze své funkce prezidenta ČR, neboť není schopen svoji zemi reprezentovat tak, jak mu ukládá prezidentský slib a jak si naše nádherná vlast zaslouží.

Pokud tak neučiní, budiž, ale tím, že oficiálně zůstane prezidentem, ještě neznamená, že jím opravdu pro své občany i nadále zůstane.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Kadeřábek | pondělí 3.11.2014 18:59 | karma článku: 17,64 | přečteno: 469x