Modrá propaganda

To, co dělala ČSSD a ODS kritizovala, dnes v plné míře dělá ODS (a ČSSD kritizuje). ODS se za peníze nás všech zviditelňuje před volbami do Senátu a samospráv.

Premiér se chvástá úspěchy vlády a svými slovy "informuje občany o činnosti vlády", pravými slovy "masíruje občany, aby si mysleli to, co si přeje, aby si o vládě mysleli".

U pravicové strany, která prosazuje tržní hospodářství a kritizuje plýtvání státními penězi, je použití státních peněz na zviditelnění vlády, hlavně té jediné právné strany ODS (že zrovna náhodou před volbami!!!), opravdu neomluvitelné. Zvláště když ODS hlasitě křičela, když si to samé dovolovala v době své vlády ČSSD.

U vlády, která ve svém programovém prohlášení i ve svých "reformních krocích" seškrtává výdaje, nutí občany k rozumnému hospodaření a brání zneužívání lékařské péče a sociálních dávek, je to navíc nehorázné (neboť sama tímto státních peněz zneužívá).

Vláda, kterou za pouhý rok a půl zmítalo tolik skandálů a podezření z korupce, že si dnes už člověk ani všechny kauzy nevybaví, se nám všem vysmívá a zkouší, co všechno si ještě občané nechají líbit. Miliony na léky či nemocenskou nejsou, zato na provládní kampaň ano! Milionové zakázky za státní peníze známým ministrů Řebíčka, Lišky či Langera nejsou protržně založené vládě proti srsti. Zkorumpované vládě zasahující do činnosti policie a soudů není amorální kázat za peníze nás všech o úspěších vlády!

ODS už dnes nemá žádné morální právo vymezovat se vůči ČSSD jako strana, která je lepší. Dostala se totiž minimálně na její úroveň, ne-li níže. Měli by si to uvědomit všichni občané, hlavně ti zapřísahlí "modrásci", až jim bude známý hulvát Topolánek mazat med kolem huby.

Autor: Aleš Kadeřábek | středa 3.9.2008 15:30 | karma článku: 19,54 | přečteno: 987x