Hon na oranžové

Hrr na ně, na škůdce republiky. Útoky na ně jsou povoleny, vždyť si to přece zaslouží. Tak rozhodl spravedlivý soud lidu.

http://www.novinky.cz/domaci/169665-vejce-letaji-uz-i-na-lidovy-dum-cssd-zada-fischera-o-policejni-ochranu.html 

Neumíme prohrávat v demokratické soutěži, neumíme respektovat své názorové odpůrce, neumíme bojovat demokratickými a čestnými prostředky, nechápeme, že ve volbách, nikoliv fyzickým napadáním, se to v demokratické zemi politikům svobodně "spočítává".

Proto hrrr na Paroubka a jeho oranžové. Čím více, tím lépe.

Oni mohou za pád vlády. Co na tom, že vláda byla svržena demokratickým způsobem. Prostě se to jen těm, co v parlamentu v demokratickém hlasování prohráli, hrubě nelíbí.

Oni mohou za vulgarizaci české politiky. Co na tom, že se jejich protivníci chovali stejně, uráželi, kopali do novinářů, vyhrožovali Es kommt der Tag, vylučovali ze svých stran nepohodlné a ty, co s nimi nesouhlasili, ovlivňovali nezávislou justici a vytahovali Kubiceho zprávy, aby protivníka pošpinili.

Oni jsou populisti. Co na tom, že ostatní strany dělají to samé, lžou před volbami i po nich, co na tom, že ODS také kdysi varovala před socialistickým nebezpečím, tak jako dnes oranžoví před modrým.

Oni jsou zlodějové. Co na tom, kolik afér zažily všechny ostatní strany...

Takže hurá do oranžových s oficiálním svolením novinářů, politiků z ostatních stran a části občanů.

Nesouhlasíte s nimi? Nenechte se svazovat slušným, morálním a demokratickým provazem. Nač se ovládat. Když se s někým nesouhlasí, když není sympatický, tak pořádně do něj - fyzicky napadnout, možná i později fyzicky zlikvidovat.

Opravdu respektováníhodný výsledek cesty naší společnosti od listopadu 1989.

Autor: Aleš Kadeřábek | úterý 26.5.2009 13:12 | karma článku: 22,42 | přečteno: 3334x