Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Naivní volič

13. 9. 2010 14:22
Zaujala mě...

... bloggerka A.Grosmanová, která se také věnuje tomuto tématu.

0 0
možnosti
R

RichardNovicky

12. 9. 2010 10:47
:)

Vypadá to dobře. Osobně dělám jednodušší(nepečenou) variantu sýrového dortu a osvědčilo se mi používat Riccotu. Lučina a Gervais mi přijdou moc slané a s krémem je pak víc práce. Ale proti gustu žádný dišputát. ;)

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

12. 9. 2010 11:21
Re: :)

Riccotu vyzkousim ...  dobry tip, diky.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.