Děkujeme za pochopení.
bloger-Vladimír Kroupa
Anselm
Možná mi něco uniká,
ale pořád mi vychází, že ty žloutky budou prakticky syrové. Skutečně je přidáváte až po stažení z plotýnky? Na tom posledním obrázku to drží při sobě a neroztéká se to.
Možná vám to bude znít barbarsky, ale na vejce - míchaná, vařená, volská oka - dávám po dohotovení trochu křenu (čerstvého, ten v octě se v tomto případě nedá).
Richard Kába
Re: Možná mi něco uniká,
Nebudou syrové, máte rozpálený kastrol i obsah, pomícháte a oni přilnou. Pokud nemáte dostatečně prohřáto anebo raději více osmažené žloutky, pak je můžete ještě nechat dále smažit, já je rád takto.
placekd
Nedělní brunch
Richarde, perfektní! Úplně se sliny sbíhají - mám tu krátce před jedenáctou, přiznám se, že jsem dnes trošku lenošný a taky jsem si přispal, ale taková nedělní pozdní snídaně - nebo - chcete-li "brunch" se fakticky bude hodit! Jenom ten tymián asi s dovolením nahradím asi tou pažitkou - protože jak jsem psal u té "falešné svíčkové" - cítil bych ty bylinky asi ještě zítra... Díky za tip a srdečně zdravím!
- Počet článků 149
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2570x
Seznam rubrik
- Diabetes Mellitus
- R.A.G.RIKovaAmatérskáGastronom
- Tip na výlet
- Společnost
- Formule 1
- Čeští jezdci
- Kartrace
- Cestopisy