Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Richard Kába

15. 10. 2010 14:17
Re: .

Diky, prilezitostne vyzkousim ... :)

0 0
možnosti
AP

Anselm

27. 9. 2010 10:34
Možná mi něco uniká,

ale pořád mi vychází, že ty žloutky budou prakticky syrové. Skutečně je přidáváte až po stažení z plotýnky? Na tom posledním obrázku to drží při sobě a neroztéká se to.

Možná vám to bude znít barbarsky, ale na vejce - míchaná, vařená,  volská oka - dávám po dohotovení trochu křenu (čerstvého, ten v octě se v tomto případě nedá).

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

27. 9. 2010 11:03
Re: Možná mi něco uniká,

Nebudou syrové, máte rozpálený kastrol i obsah, pomícháte a oni přilnou. Pokud nemáte dostatečně prohřáto anebo raději více osmažené žloutky, pak je můžete ještě nechat dále smažit, já je rád takto.

0 0
možnosti
DP

placekd

26. 9. 2010 20:07
Nedělní brunch

Richarde, perfektní! Úplně se sliny sbíhají - mám tu krátce před jedenáctou, přiznám se, že jsem dnes trošku lenošný a taky jsem si přispal, ale taková nedělní pozdní snídaně - nebo - chcete-li "brunch" se fakticky bude hodit! Jenom ten tymián asi s dovolením nahradím asi tou pažitkou - protože jak jsem psal u té "falešné svíčkové" - cítil bych ty bylinky asi ještě zítra... Díky za tip a srdečně zdravím!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.