Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠM

s(h)arka

30. 10. 2010 15:20
se koukněte sem, najdete i odkaz na fotky....

http://naszviretnik.net/2010/10/29/mlsotnik-podzimni-slunicka/

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

30. 10. 2010 17:20
Re: se koukněte sem, najdete i odkaz na fotky....

Diky za odkaz, ta vypada take pekne. R^

0 0
možnosti
IP

IvaPekárková

30. 10. 2010 13:26
zrovna jsem na dýňovou polévku vzpomínala

... i zkusím ji možná uvařit, snad si při tom opařím dýni a ne ruku či koleno. Ale -- čtu to dobře: vy tam vůbec nepřidáváte sůl? Naopak případně cukr?

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

30. 10. 2010 13:38
Re: zrovna jsem na dýňovou polévku vzpomínala

Ale ano, na závěr se ochutí solí, pepřem, případně cukrem ...

0 0
možnosti
BR

Stobka

30. 10. 2010 12:45
nejlepší je polévka z dýně Hokkaido

A vůbec, dýně jsou skvělé na jakékoliv vaření, škoda, že se nám letos v tom počasí nevyvedly.

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

30. 10. 2010 12:54
Re: nejlepší je polévka z dýně Hokkaido

Nam je ze zazačátku likvidovali slimáci, ale i tak se něco sklidilo ...

Hokkaido jsem nezkoušel - prý se jí nemůsí okrajovat kůra ... možná příští rok ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.