Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lesicatko

26. 9. 2010 22:01
Uff

Obdivujem, že si s tým davate toľko námahy.To Vaše dieťa má skrátka šťastie na rodičov :)

Poznám jednu teraz už vydatú s DM I ktorej to zistili ešte nemala ani rok.

No a jej situacia doma bola katastrofálna - otec aj brat chodievali domov opitý a matka nech sa snažila akokoľvek,mala čo robiť, aby aspoň ako tak vyžili, to mali väčššinou zemiaky s kapustou a naopak, nejaké sacharidové jednotky nehrozili, keď bolo malej zle, davali jej cukor, keď bola vysoko, nechali ju hladovať...v 6 tich rokoch chytila z častých ťažkých hypoglykémii epilepsiu ,v jedenástich jej hrozila amputácia nohy, nebyť toho , že v pravý čas sa k nej dostali ľudia ktorí ju doslova zachránili, asi by nežila - alebo kvoli komplikáciam, alebo kvoli bilančnej sebevražde, na ktorú už pomýšlala. No a práve veľmi kvalitným prístupom lekárov, stratením stresov a sebakontrolou / a dietou / sa z väčšiny problémov vysekala a dokonca sa vydala.Tá Vaša to vyhrala už teraz :)) Fakt , uprimný obdiv... 

0 0
možnosti
RK

Richard Kába

26. 9. 2010 22:04
Re: Uff

Díky za názor. Má to progress ... zezačátku jsme se hodně báli, teď už má naše pižďule kuchyň docela obstojnou. :) I ráda pomáhá vařit. :)

0 0
možnosti
IF

101010

26. 9. 2010 21:33
Dík !!!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 149
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2570x
RIK je bývalý šéfredaktor několika internetových stránek zaměřených na motorsport a momentálně volný spolupracovník www.motorelax.cz. Kromě toho založil motokárový šampionát www.kartrace.cz, který nyní funguje jako občanské sdružení. V poslední době našel zálibu ve vaření. Takové jsou RIKovy koníčky, občanským povoláním je zapřažen v mezinárodní společnosti poskytující IT služby.