Babiš junior je psychicky naprosto zdráv a jeho zjevení před volbami nebyla žádná účelovka

Už si to konečně natlučte do palice, vy zmanipulované koblihy. My, slušní lidé a vyznavači pravdy a lásky bychom si takovéto zneužití ne zrovna růžových rodinných vztahů nikdy nedovolili. Panu Šafrovi a Klusákovi šlo jen o pravdu.

Nakonec, máme k tomu i naprosto nezmanipulované zdravotní posudky od nezávislých psychiatrů a Mladý Babiš je naprosto v oukeji. To, že by někdo mladíkem manipuloval, neřkuli to, že by mu za poškození otce ve volbách, nedajbože, někdo platil, je bohapustá lež a kvikot přitroublých anonistů když jim teče před volbami do bot. Vždyť nejdůležitější ze všeho je PRAVDA! A láska, samozřejmě. I když poslední dobou se to všechno malinko zkomplikovalo. Mezi naprosto zdravým jinochem a nejspravedlivějším hledačem pravdy panem Šafrem se něco pokazilo. Junior se vrací do Švýcarska, spolupráce na vševysvětlující bombaknize končí a to všechno jen kvůli tomu, že se mladému muži nedostává finančních prostředků. Protože finanční zdroje od nejdemokratičtějšího šéfredaktora těch nejobjektivnějších novin, prostě vyschly. A zdá se, že i mezilidské vztahy mezi oběma protagonisty, té naprosto spontánní a nepřipravené akce , nejsou nijak idylické. Nenasvědčuje tomu ani jejich komunikace na sociálních sítích, kde mladý Babiš soudruha Šafra tak nějak vyfakoval v přímém přenosu. Nakonec, přečtěte si to tady:

https://echo24.cz/a/SQsxK/babis-junior-opustil-cesko-knihu-s-novinarem-safrem-uz-nechce-dokoncit?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=605321&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=9s7EisofaI1-202111191809&dop_id=14289142

Všichni, kdož jsou v obraze jistě nebudou podezřívat  ECHO z nějakých sympatií ke starému Babišovi. (I když... když si vzpomenu na pár lidí i v tomto prostoru... kdo ví.) Poněkud v jiném světle by se tak také mohlo jevit náhodné zjevení juniora s panem Klusákem při jejich cestě na společnou polévku v  místech, kde tata, samozřejmě také čistě náhodou, začínal předvolební mítink. Neřkuli juniorem iniciované setkání s nejslušnějším a nejčestnějším politikem posledních čtyřiceti let, panem Kalouskem. Ta trička si jistě mladý Babiš, se svými  manažerskými schopnostmi, objednal sám předem v nějaké reklamce, aby měl čím přítele K. nějak vhodně obdarovat a vynahradit mu tak příkoří, které na něm v takové míře spáchal ten nehodný taťka. I když, vzhledem k ryzímu charakteru a morální autoritě obou „káček“, se tomu ani nechce věřit.

No a zmiňovat se o nějakém dalším zveřejňování ostatních osob z Pandořiných papírů, nemá ani smysl. Nakonec – komu čemu by to pomohlo a koho či co to dnes, když je po volbách a PRAVDA a LÁSKA v nich přesvědčivě, slavně a čestně zvítězila, vlastně zajímá.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Jurčák | pátek 19.11.2021 20:45 | karma článku: 38,53 | přečteno: 1196x