Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

eda521

24. 10. 2008 13:27
Chce to reformu v ODS

Odvádíte dobrou práci, své nadávající spoluobčany (kvůli poplatkům) nechápu. V debatách s Rathem jsem obdivoval Vaši trpělivost, připravenou reformu považuji za promyšlenou v rámci možností (realita vždy přijde s něčím neočekávaným). Máte dobrý tým, který odvedl velký kus práce.

Je na pováženou, že žijeme v systému, ve kterém triumfují kreatury typu Ratha. Lidé tu ve volbách ocení stranu, která nás zadlužila v době hosp. růstu na generaci dopředu.

ODS bohužel zrazuje co může, včetně Vás a Vaší reformy. Bohorovně ignoruje názory lidí (radar), členové hrají na osobní prospěch. Jestli chcete skutečnou změnu v ODS, přesvědčte na kandidaturu pana Tošenovského, zvolte jej a podporujte. Vedle Vás považuji za skutečné politiky pány Nečase a Pospíšila. Dál nevím. Figurky "já jen já" jako Langer, Tlustý by měly určitě odejít. Vondra má v radaru osobní byznys, což je k zblití.

Přeji Vám hodně sil do další práce a pro boj s rathy.

0 0
možnosti

Juráš

24. 10. 2008 21:57
Re: Chce to reformu v ODS

Také jsem viděl některé z těchto debat, ale co vy líčíte jako trpělivost, mě připadalo více jako bezradnost. Pochopitelně pana Julínka. Pokud byste se mnou nesouhlasil, doporučuji shlédnout pořad ČT1 z roku 2005, ve kterém je pan Julínek, ještě jako stínový ministr, hostem v Krausově pořadu "Uvolněte se prosím". Jak to vyhodnotíte, nechávám na Vás.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4122x
Narodil jsem se v Brně, 7. listopadu 1956. Po absolutoriu na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity jsem působil v nemocnicích v Jevíčku, Svitavách, Ivančicích a v Brně.
Do ODS jsem vstoupil roku 1996 a v listopadu roku 1998 jsem byl zvolen v senátním obvodu Brno-Venkov poprvé senátorem. V září 2006 jsem byl jmenován ministrem zdravotnictví v této funkci jsem pracoval do ledna 2009. Jsem rozvedený a mám dva syny.

Seznam rubrik