Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Alcator

30. 10. 2008 15:51
Nějak jsi mi nedokázal říci, za co mě trestáš

Promiň, Tomáši Julínku, ale neobtěžoval ses vysvětlit mi, čím se můj roční syn provinil, že když jsem ho ve dvě v noci vezl na pohotovost se 40 stupňovou horečkou, musel jsem před zahájením vyšetřování hledat vrátnici a kupovat si "Antisimulant" (po vzoru "Antiperspirant") za 30 Kč.

Pokud sis ve svém zajisté nabitém programu nedokázal najít ani za celý rok čas, abys mi to vysvětlil - a že většinou chápu hodně rychle, člověče! - tak o čem to svědčí?

========

Ale ODS jsem nevolil z jiného důvodu: Kvůli tomu hulvátovi, který na posvátné půdě parlamentu fakáčuje, protože on vyfakoval nikoliv komunisty. On vyfakoval Masaryka, Havla i všechny další velké muže, kterým byla ústava a zákonodárný sbor svatá. Vyjádřil, že jimi pohrdá, že parlament je pro něj něco jako lepší hospoda, kde není třeba chovat se důstojně. A nikdy nenašel odvahu se za to omluvit.

Snesu ledacos, ale neschopnost omluvit se ne.

0 0
možnosti
LT

taylor13

30. 10. 2008 19:23
Re: Nějak jsi mi nedokázal říci, za co mě trestáš

Jo kdyby byl chlap tak by se aspoň snažil Ti odpovědět ....ale to už se dnes nějak nenosí,moralizovat to ano,ale rozumně odpovědět to jim moc nejde,leda až to dostane za týden na starost nějaký tiskový mluvčíRv

0 0
možnosti
MN

lunak

30. 10. 2008 11:30
Ten článek má jednu vadu

ve vašem volebním programu o poplatcích ve zdravotnictví nebyla zmínka. Jen jednou jsem z vašich úst při nějaké besedě zachytil zmínku o nutnosti zavést poplatky za recepty, kvůli zneužívání léků. Pokud považujete za volební program uskutečněné vládní kroky (podvod na voličích), tak vězte, že krajské a senátní volby jsou jen odrazem zrady na voličích. Ostatně premiér Topolánek to vystihl v Lidových novinách dobře: „Pokud budeme lidem před volbami otevřeně říkat, co máme v plánu, nikdy ve volbách nevyhrajeme.“

0 0
možnosti
LT

taylor13

29. 10. 2008 0:21
Je to neuvěřitelné..

tak to jsem si přesně říkal asi rok když jsem Vás někde poslouchal s panem Cikrtem jak jste byli arogantní...jinak nick Juráš....to napsal již za mě...všechny zisky svým kamarádům,je neuvěřitelné.....???? že Vám to lidi nezbaštily

0 0
možnosti
D

dykot

26. 10. 2008 1:32
Každý má jednou za život možnost něco

velkého udělat. Vy jste pane ministře dokonce snad jediný ministr zdravotnictví, který viditelně se zdravotnictvím něco začal dělat. Ale na druhé straně jste dělal neodpustitelné a hrubé chyby - propouštění kapacit, harakyry se subjektivitou nemocnic a k tomu všemu ta zbytečná arogance a povýšenost. Kdybyste s lidmi více diskutoval o chystaných reformách a nechal je, aby na to, co chcete prosadit - přišli sami, byl byste vítěz a prosadil byste vše! Mimochodem - poplatky jsou geniální věc: viz statistika poklesu nemocnosti (vsichni víme, jací jsou Češi simulanti a jak rádi kryjí ulejvání z práce onemocněním) + příliv peněz do systému, úspora na lécích. Jenže! Lidem jste to nikdy nevysvětlili tak, aby pochopili, že je to opravdu dobrá a přitom jednoduchá věc. Stejně Vám osobně přeju, i když po celou dobu kdy jste ministrem jste mi nikdy sympatický nebyl, abyste po dnešním double volebním debaklu svoji pozici ustál a další dobré reformní myšlenky uměl také vysvětlit a prosadit  

0 0
možnosti
F

flame

27. 10. 2008 10:58
Re: Každý má jednou za život možnost něco

Nevím....asi pracuji mezi jinými lidmi a nebo tak nezevšeobecňuji, ale ani bych neřekl, že Češi jsou bůhví jací simulanti. Spíš bych řekl, že než aby šli k doktorovi, radši jdou do práce s teplotou a prskaj na všechny strany, ať už z důvodu malého platu, či obav o místo....a to bylo i před Julínkem. Julínek dosáhl akorát toho, že teď už radši nejdou ani ti, co to vyloženě potřebujou. Mimochodem, notoričtí vyčůránkové si kličky zase najdou. 

0 0
možnosti
J

Juráš

24. 10. 2008 21:47
Jste velmi málo přesvědčivý.

A to jak v psaném, tak i mluveném projevu. Ale ono je to pochopitelné, Vy nejste vnitřně přesvědčen o tom co hlásáte a nejste herec-profesionál. Zde nejde opravdu o těch 30 stříbrných, ale o prolomení bariéry bezplatné zdravotní péče. Vy, paneJulínku, zastupujete zájmy "podnikatelů", kteří na nemocných chtějí profitovat.Pro ty nemocné to však žádnou výhodu nepřinese, jen ty poplatky. A z 30 korun by bylo zakrátko 300... Proto vítám každého politika, který se podobný vývoj zaváže zastavit. Jen mám pochybnosti o tom, zda to bude zrovna ČSSD. A nedávejte tak najevo údiv nad nepochopením, jemuž se Vašim tzv. reformám dostalo. Souhlasit s tím co ve zdravotnictví navrhujete mohou jen tři kategorie lidí:

1. hodně bohatí

2. ti co na tom mají přímý profití

3. lidé ducha poněkud mdlého

Rozhodně jste podcenil penzisty, kteří se o "blahu " Vašich reforem přesvědčili při návštěvě svého lékaře, která je stála s poplatky za léky mnohdy kolem 500 korun i více. Ti už Vám hlas nedají nikdy!

0 0
možnosti
LS

Libor Svoboda

17. 11. 2008 19:23
Re: Jste velmi málo přesvědčivý.

Proboha, jaká bezplatná zdravotní péče? Platím na zdravotním pojištění dost, abych mohl přijít s bolístkou k doktorovi, a nemuset tam čekat, nežli se tam vyžvaní dvacet důchodců - hypochondrů, kteří potřebují každý týden jiný lék - to podle reklam v televizi. A že se nefachčenkům neplatí první dny nemocenské? To je v pořádku, oni totiž onemocní vždycky když dozrají výpěstky na zahradách, nebo brambory na polích, nebo je potřeba zabít prase atd.

0 0
možnosti
AH

nyny.

24. 10. 2008 19:43
ale jděte

Přece nejste tak hloupý, abyste věřil tomu, že jde o poplatky,spíš se vám to hodí jako zástupný důvod. Jde o lži, aroganci, sprostotu v projevu vedoucích činitelů, radar, daně obezličkou superhrubé daně nekorspondující s avizovanou výší, neustálé snahy o ožebračování lidí od blbých stravenek (trochu velkorysosti by neškodilo), podivná důchodová reformy (nové fondy rizikové !!!) atd. Zbavte se kreatur ve vedení, komunikujte s voliči rozumným způsobem, nebuďte nebo nenechte být Kalouska nenažraným a zkultivujte se. Zabezpečte, aby právo bylo právem a trest za vraždu, týrání apod. nebyl směšný, aby doživotí bylo doživotím apod. A pak vám garantuju, že nebudou poplatky nikomu vadit, když uvidí, že jinak mají zastání.A hlavně pak by takovou stranu těžko yvšachovali socani respektive strana v čele s něčím takovým jako je jejich stávající předseda.

0 0
možnosti
AH

alex hart

26. 10. 2008 3:11
Re: ale jděte

Bravo, Nyny, váš příspěvek má hlavu a patu a asi nejlíp vystihuje pravou podstatu věci.

.

Když teda pominu chování voličů, kteří místo jedněch darebáků zvolí jiné darebáky. Ale koho vybrat?

0 0
možnosti
E

eda521

24. 10. 2008 13:27
Chce to reformu v ODS

Odvádíte dobrou práci, své nadávající spoluobčany (kvůli poplatkům) nechápu. V debatách s Rathem jsem obdivoval Vaši trpělivost, připravenou reformu považuji za promyšlenou v rámci možností (realita vždy přijde s něčím neočekávaným). Máte dobrý tým, který odvedl velký kus práce.

Je na pováženou, že žijeme v systému, ve kterém triumfují kreatury typu Ratha. Lidé tu ve volbách ocení stranu, která nás zadlužila v době hosp. růstu na generaci dopředu.

ODS bohužel zrazuje co může, včetně Vás a Vaší reformy. Bohorovně ignoruje názory lidí (radar), členové hrají na osobní prospěch. Jestli chcete skutečnou změnu v ODS, přesvědčte na kandidaturu pana Tošenovského, zvolte jej a podporujte. Vedle Vás považuji za skutečné politiky pány Nečase a Pospíšila. Dál nevím. Figurky "já jen já" jako Langer, Tlustý by měly určitě odejít. Vondra má v radaru osobní byznys, což je k zblití.

Přeji Vám hodně sil do další práce a pro boj s rathy.

0 0
možnosti
J

Juráš

24. 10. 2008 21:57
Re: Chce to reformu v ODS

Také jsem viděl některé z těchto debat, ale co vy líčíte jako trpělivost, mě připadalo více jako bezradnost. Pochopitelně pana Julínka. Pokud byste se mnou nesouhlasil, doporučuji shlédnout pořad ČT1 z roku 2005, ve kterém je pan Julínek, ještě jako stínový ministr, hostem v Krausově pořadu "Uvolněte se prosím". Jak to vyhodnotíte, nechávám na Vás.

0 0
možnosti
MM

slavek133

24. 10. 2008 12:39
Pane Julínku,

vysvětlování zdravotní reformy jste silně podcenili a většina národa vůbec nepochopila o čem je a jak na tom vlastně ti dlouhodobě nemocní ušetří.

Jste první ministr zdravotnictví,který se nebál vstoupit na tenký led tohoto resortu a něco konečně udělat.

Držím vám všechny palce,aby jste na postu vydržel a celé to dotáhl do konce.

0 0
možnosti
B

brooke

24. 10. 2008 12:49
Re: Pane Julínku,

R^R^

0 0
možnosti
JN

Wrunx

24. 10. 2008 12:20
Je sice hezké

že máte snahu ospravdëdlňovat své názory a kroky, ale když má volič na výběr mezi čertem a ďáblem, vybere si toho kdo mu slíbí aspoň nějakou úlevu v dohledné době, a ne jen dávno smutně profláklé klausovské utahování opasků s pofidérním výsledkem kdesi v totálně nejisté budoucnosti. Pokud tohle nechápete, nejste správný člověk na správném místě - ať jsou vaše pohnutky sebekřišťálovější. :-(

0 0
možnosti
A

Augusta

24. 10. 2008 12:35
Re: Je sice hezké

Jsou lidi, který si koupíte i za třicet kaček. To že jde třista kaček ze zdravotního pojištění do háje už bohužel nepoberou.:-/

0 0
možnosti
PN

vver440

24. 10. 2008 12:17
mno to je přeqapení, to je přeqapení

ale Tomáši, výsledek voleb není o poplatku v nemocnici, ani vo obelhávání lidí-na což ste mistři. jde o aroganci Tvojí i Tvých kolegů, vo blamáže lidí a pod. a Ty si vážně myslíš, že lidi budou volit lháře? že sou tak tupý? jelikož ste to coby představitelé ods pohnojili snad všude, kde to šlo, tak se pak nediv.......jinak volil sem ods, ale znechucenost nad chováním Tebe a Tvých kolegů mě donutila volit alternatiivu-NS. A s ní budete muset ve volbách počítat:-)

0 0
možnosti
A

Augusta

24. 10. 2008 12:38
Re: mno to je přeqapení, to je přeqapení

Výsledek voleb není o poplatku? ? Nebyly poplatky hlavním volebním mottem oranžády?

0 0
možnosti