Vzpoury migrantů v Evropě

Dánský premiér Lars Rasmussen promluvil o radikálních  imámech. Ohrožují naši společnost, jejíž měli být součástí. V Dánsku jsou kazatelé, kteří šíří nenávist a zneužívají naše svobody, řekl. Norská policie zaměřena na azyl. centra

V norských azylových centrech žije více jak 26.000 migrantů. Podle norské policejní bezpečnostní služby (PST) dochází v těchto centrech k radikalizaci. Ředitelka PST uvedla, že policejní složky mají důvod se domnívat, že v azylových centrech jsou i lidé, kteří mají na rukou krev. Loňský velký počet uprchlíků vyvolává dle paní ředitelky Benedicty Bjornlandové v Norsku problém. Máme problém s velkým počtem nezletilých bez doprovodu, kteří požádali o azyl, a kterých přišlo loni na 5.000 z 31.000 příchozích uprchlíků v roce 2015 a to je norský rekord. Takový smutný rekord ( poznámka autora).

Proti radikálním imámům se vyjádřil dánský premiér Rassmusen. V Dánsku jsou kazatelé, kteří zneužívají naše svobody, když káží o nenávisti, řekl. Ohrožují společnost, jejíž měli být součástí. V Aarhusu měla vyrůst nová mešita, ale město již od projektu ustupuje, poté co místní imám kázal a byl tajně natočen. Jeho kázání Dány rozrušilo a především jeho názory na ženy. Žena má býti ukamenována, dopustí li se cizoložství a děti mají býti biti, pokud se nebudou chtít modlit. Pan premiér byl již kritizován za svůj záměr sestavit seznam lidí, kteří by měli zakázaný vstup do země. Především tito radikální imámové. Mohlo by se však prý jednat o porušení zákona svobody projevu, upozorňují někteří aktivisté. Ach ti někteří aktivisté.

V Dánsku byl uznán vinným muž za svůj příspěvek na internetu, když napsal, že ideologie islámu je odporná jako nacismus a masivní migrace je to nejhorší, co kdy Dánsko potkalo. Vinen, tečka. Dánský poslanec Kenneth Berth navrhuje tzv. australský model, jak řešit uprchlickou krizi. Uprchlíky by posílal do Grónska, nebo Tanzanie. Cílem je, aby Dánsko nebylo atraktivní zemí pro uprchlíky. To Maďarsko problém své atraktivity pro uprchlíky řešit nemusí. Během velikonočního víkendu zadrželi maďaři více jak 300 narušitelů hranic a armáda tak dělá radost panu premiérovi Viktoru Orbánovi. Od začátku roku zadrželi takto již přez 5500 narušitelů hranic. Maďarsko jednoznačně odmítá iluze o mírumilovném a přizpůsobivém islámském náboženství na svém území a zavřelo před ním hranice.

Na makedonských hranicích v Idomeni je stále údajně asi deset tisíc uprchlíků, kteří stále nechtějí přijmout fakt, že hranice je uzavřena. Někteří z nich, asi 300, útočilo na policisty, kteří hlídají hranici, kameny, ale zatčen nebyl nikdo. Zvěsti, že se hranice otevřou údajně roznášejí někteří humanitární pracovníci. Uprchlíci blokují železniční trať, ale pomoci by jim to nemělo. Myslím, že vlaky tam již týdny nejezdí a nedivím se. Také bych tam nejel, když někteří z uprchlíků dávají na koleje i své děti.

Alternativa pro Německo chce v Bavorsku mešity zakázat s tím, že islám do Německa nepatří. Mešity usnadňují šíření učení radikálního islámu a směřují tak k odstranění našeho právního řádu.

Uprchlíci se bouřili i na Sardínii. Dle italských médií dorazili do Itálie stovky nakažených svrabem, infekční nemocí, která postihuje lidi i zvířata. Jednalo se většinou o Eritrejce a Somálce. Na videu internetové tv Nuova pochodují po Sardínii a skandují freedom, svoboda. Asi mají pocity nesvobody, ale identifikovat se nechalo pouhých devět lidí a tři byly zadrženi jako převaděči. Převaděči nebudou však stíháni, protože je označilo pouze pět lidí, a to je málo. Mezi uprchlíky bylo při první prohlídce napočítáno 400 lidí, kteří mají svrab. Přesto byly zdraví i nemocní sváženi společně do azylových center na Sardinii. Registrovat se však v Itálii nechtějí, protože chtějí do jiné země a otisky prstů neposkytli. Skandují svoboda, svoboda, ale spolupracovat nechtějí.

Novinář Patrick J. Buchanan napsal, že budeme li žít v iluzi o nějakých dvou podobách islámu a nezavřeme před ním hranice svých zemí, tak si kopeme hrob.

O nás bych se snad tolik nebál, ale některé jiné země EU se museli zbláznit, nebo spíše jejich elity, které to bláznovství přijmout v Evropě miliony uprchlíků podporují a obhajují.

Pro mě podporují a obhajují zánik Evropy a evropanů.

 

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 31.3.2016 16:57 | karma článku: 41,98 | přečteno: 2352x