Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... ale v tem Dánsku to bude enem umírněná šaría,- umírněný kamenování, setnutí, umírněnej terorismus, umírněný sexuální delikty,- ..... zkrátka všecko umírněnýV!

2 0
možnosti
PP

Já se Vám divím, jak se neustále můžete navážet do těch "nebohých uprchlíků". Jinak samozřejmě karma. R^

1 0
možnosti
JL

Prostě každý podle svého gusta.

0 0
možnosti
JS

V Belgii stale rokuje parlament o zmene ustavy (a to po parizskych a bruselskych masakrech), ktera by umoznila policistum provadet razie i po 17 hodine. Zatim mohou pouze ve dne mezi 9 az 17 hodinou. Po bruselskem utoku teroristu na letiste a podzemni drahu probihaly ve ctvrti Mohlenbeck oslavy. Policie, ktera provadela zatah na teroristy byl zasypana kamenim a lahvemi. Ministr vnitra Jan Jambon nad tim vyjadril litost a lehke znepokojeni.

7 0
možnosti
JJ

J57i36ř16í 67J92o52n69á58š

31. 3. 2016 19:25

Je to pořád stejné,jako s tou těžce nemocnou holčičkou.Ledva se k nám leteckým speciálem dostala - šup,a už je i s rodiči v Německu.Fakt dobrý...Komu ještě Generace 21 zaplatí cestu do Evropy za naše peníze? Třeba by mohla vytvořit letecký most.To je ono!!! Už by ty migranty neobtěžovali turečtí strážci zákona střelbou,to by mohli taky umřít. Tak jo,jedeme dál,lesem hlubokým vůkol černých skal.Asi se přihlásím ke Generaci 21 - no za ty prachy???? Neberte to!!!!Rv:-P[>-][>-][>-][>-];-€V!!

4 0
možnosti
JJ

J18i91ř77í 15J47o48n82á24š

31. 3. 2016 18:51

No a je to tady,imigrantům,dotlačených k nám k Jihavě Generací 21 se u nás nelíbí a chtějí jinam! No,tak to jsem zvědav,jak to ta neziskovka zase vysvětlí.Asi nejsme dost křesťanští,a nebo jim nedáváme dost peněz,aut,bytů....Do prčíc,jak dlouho budeme trpět tyhle výmysly? Ať jdou,nikdo je tu nechtěl.A pak prý v pohodě,jsou to křesťané...Tak co? Jak to bude,vítači?RvV[>-]:-P

10 0
možnosti
JJ

J51i63ř83í 62J28o55n35á23š

31. 3. 2016 19:35

Já se strašně moc omlouvám,že neumím napsat vlastní blog.Když jsem se přihlašoval jako nový bloger a byl jsem přijat,nikde jsem se nedočetl,jak na to.Jsem už starý kotrmelec,internetový samouk,ale tohle jsem neprokoukl.Mnohokrát jsem už chtěl něco sám od sebe napsat,ale jak????Není nějaký polopatický návod,jak napsat můj samostatný názor?Prosil bych jen,abyste se mi nevysmívali,na to jsem už vážně dost starý.Děkuji předem všem,kdo by mi chtěli pomoci.Jirka Jonáš.:-)V[>-]

1 0
možnosti

Opět aktivisté starající se o svobody migrantů /islamistů/.A co naše svoboda, všech nás kteří islám nevyznáváme?To co se děje v Dánsku se může za velmi krátký čas dít i u nás.

6 0
možnosti
KC

Za hloupost se platí v každé době. To je jediná naděje k prozření poťouchlých sluníčkářů. Jen nevím, jestli to pochopí včas.

4 0
možnosti
TM

Vlastně je to prosté a jednoduché. Rovnoprávná koexistence s muslimy nebude; oni jí nejsou schopni a my je nepotřebujeme. Takže se nebavme o tom jak obrousit hrany (brousili bychom je stejně jenom my), ale jak minimalizovat rozšíření islámu v ČR. Vše ostatní jsou jen kecy odvádějící od podstaty problému, a tou je totální ohrožení našeho národa.

18 0
možnosti
AJ

je to totální ohrožení celé Evropy, ne jen Česka :-(

13 0
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik