Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Úžasná noc v Sasku a komentář pana Václava Klause ještě před volbami

Alternativa pro Německo zažila úžasnou noc a v Magdeburgu vyrazili příznivci strany do ulic s pokřikem.."Merkelová musí jít!" Pan Václav Klaus se podělil o své prožitky ze své účasti na podporu této nové strany, tohoto fenoménu...

Nedělní volby skončili obrovským úspěchem strany Alternativa pro Německo. Německá politika se prý změnila. Propad a neúspěch strany CDU kancléřky Angely Merkel je důsledkem politiky, kterou zastává v upchlické krizi, tvrdí bavorský premiér Horst Seehofer ( CDU ).

Pro německá média se stala včerejší supervolební neděle černou volebí nedělí. Není tomu tak pro pana Václava Klause, který AfD veřejně podporoval a účastnil se předvolebních mítinků.

Německo se stalo opět bojištěm Evropy. Za posledních 100 let nikoli poprvé. Právě to mě motivuje jezdit tam v současnosti. Totální sterilita starých politických struktur dostala naštěstí alternativu, kterou je mladá politická strana AfD.

Pan Václav Klaus vystupoval na předvolebních mítincích a politickou situaci v Německu nepovažuje za normální. Na majitele objektů, kde se měli konat předvolební akce, byl vyvýjen nátlak, aby akce byly zrušeny. Často poté majitelé těchto objektů odřekli svůj slib. Dlouho nebylo známo, kde se akce budou konat. Účastníci byly svoláváni přez internet, protože plakáty AfD byly okamžitě strhávány politickou konkurencí a zejména levicovými anarchisty.

Akce, kde jsem vystupoval, navštívily stovky lidí, lidí klidných, zdvořilých, naprosto decentně se chovajících. Lidí, kteří jsou stejně jako já nespokojeni se situací v Německu, zejména s dnešní obří migrační vlnou. Před budovami vystupovala agresivně extrémní levice. V Bádensku Wúrtenbersku byla den před vystoupením zničena všechna okna v sále, kde měla vystoupit předsedkyně AfD Frauke Petry. Má v projevech opakovaná věta, že jsou lidé v Evropě a v Německu tak manipulováni, indoktrinováni a regulováni, jako jsme byly my v 50. letech v éře komunizmu, sklízela ovace. Publikum zde v Německu mi vždy silně aplaudovalo, ale místní novináři tomu nechtěli rozumět.

Hlavní předvolební akce Frauke Petry přerušili požární sirény a všichni museli vyklidit sál a hotel. Byl to samozřejmě planý poplach.  Ve městečku Neuwied měl pan Václav Klaus čas na odpolední procházku a zde je jeho komentář a pocity : Je to město migrantů, ale už těch minulých. Jsou tu samé libanonské, arabské, asijské restaurace a kavárny, samý kebab a naprosto nesourodé prostředí. Pocit beznaděje pro každého, kdo není fanatickým stoupencem multikulturalismu je naprostý. Němci asi bydlí na předměstí, protože jsem žádného neviděl.

AfD získala v Sasku Anhaltsku 24.2% hlasů, což je téměř čtvrtina všech voličů, ale uspěla i v Bádensku, necelých 13% a Porýní Falcku, kde získala přez deset procent. Andre Poggenburg z AfD to okomentoval jako úžasnou noc a obrovský úspěch. Německá média jako černou volební neděli.

Erika Steinbach ze strany CDU kancléřky Angely Merkel to okomentovala slovy, že "Naši pilní lidé bojující v zemských volbách se stali obětí migrační politiky spolkové vlády. Ale ještě před volbami komentovala chování německé vlády. Přirovnala ji k diktatuře. Od září 2015 prý jedná Angela Merkel bez souhlasu spolkového sněmu. Tato svérázná poslankyně na sebe upozornila již svým příspěvkem na sociální síti, kde je fotografie blonďatého bílého dítěte, které je obklopeno davem černých dívek, které se ho ptají, odkud pocházíš? Vtip je situován do Německa v roce 2030. Ale to, co mi na tom přijde nejzajímavější je, že tato paní poslankyně je stranickou mluvčí CDU pro lidská práva a humanitární pomoc.

Odvahu, aktivitu a objektivní pohled na situaci v Německu této paní poslankyně obdivuji, stejně jako pana Václava Klause, který otevřeně podpořil Alternativu pro Německo a nezůstal lhostejný ke všem evropanům. AfD oslavila svá první dílčí vítězství a věřím, že další budou následovat. Pro mě řeklo Německo jasné NE, migrační politice Angely Merkel, jejíž mluvčí vlády potvrdil, že vláda nic měnit nebude a bude nadále vší silou pokračovat ve svém kurzu v uprchlické politice.

Věřím, že tento umanutý, zhoubný a pro Evropu fatálně nebezpečný politický kurz bude znamenat jednoho dne, když Bůh dá co nejdříve, definitivní konec Angely Merkel v politice...teď jde o to, aby nebylo již příliš pozdě.

Autor: Patrik Juda | pondělí 14.3.2016 15:46 | karma článku: 37,93 | přečteno: 1473x
  • Další články autora

Patrik Juda

Hrůzné počty útoků kyselinou v Británii, Itálie nás chce trestat a ČR pošle stamiliony

Premiér Itálie Conte by chtěl trestat země, které odmítají migranty, protože jeho nová vláda je chce přerozdělovat. Británie a rekordní počet útoků kyselinou. Česko pošle stamiliony Africe a Piráti u nás ruší linku pro vozíčkáře..

13.9.2019 v 20:36 | Karma: 26,43 | Přečteno: 425x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Cirkus v Británii: Na studentky v sukních povolána policie. A co vymysleli naši Piráti?

Rodiče i studenti v Susssexu protestují a mají proč. Škola zakázala sukně. Naši Piráti vymysleli jak udělá maturitu každý i s nula body! Kdo všechno jsou ti architekti novodobé tyranie? Václav Klaus mladší byl dnes hostem Výzvy...

9.9.2019 v 20:09 | Karma: 41,40 | Přečteno: 2339x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Jan Hrušínský o Češích, kteří přišli k soše maršála Koněva.

Panu Hrušínskému prý přetekl pohár a promluvil o stalinistech a neonacistech, kteří se sešly u sochy maršála Koněva. Je to prý největší úpadek morálky, řekl pán, který odsuzuje dotace, ale saje jako pijavice a mluví jako hulvát...

7.9.2019 v 7:03 | Karma: 44,72 | Přečteno: 3894x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Švédsko je ve válce a zodpovědní jsou politici. Nepěkné rekordy, ale premiér by oslavoval

Premiér chce slavit jak se Švédové starají jeden o druhého, ale zároveň i vychází manuál pro občany, jak přežít pracovní den. Švédsko dnes. Kalašnikovy, bombové útoky a počet střelby stoupl o 100%. Soudy a společnost si neví rady.

5.9.2019 v 8:47 | Karma: 40,76 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Patrik Juda

Každotýdenních 168 hodin fake news Nory Fridrichové a tvrdá drezúra diváků za naše peníze.

Objektivní ČT? Ha. Tahle země prý není pro mladý a tak by se dle paní Nory měli lidem 40+ zaplatit letenky do zemí mimo EU. Mladí vyjdou opět do ulic. ČT slaví a podporuje. Kdy už z veřejnoprávní obrazovky někam odletí paní Nora?

2.9.2019 v 1:26 | Karma: 42,78 | Přečteno: 2358x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Hlavně díky manželce. Britský premiér Sunak je se svou ženou bohatší než král

17. května 2024  22:12

Britský premiér Rishi Sunak a jeho manželka Akshata Murtyová v loňském roce, kdy byl Sunak celou...

Vlak na Děčínsku usmrtil člověka, provoz na trati do Ústí nad Labem byl přerušen

17. května 2024  18:10,  aktualizováno  21:32

Vlak u Dobkovic na Děčínsku v pátek vpodvečer srazil člověka. Na místě podlehl svým zraněním, řekl...

Manžela šéfky americké Sněmovny napadl kladivem. Kanaďan dostal třicet let

17. května 2024  21:06

Soud v Kalifornii vyměřil trest třiceti let odnětí svobody muži, který v roce 2022 vtrhl do domu...

Auto sjelo pod pražským Vyšehradem do Vltavy. Na místě zasahovali potápěči

17. května 2024  19:57,  aktualizováno  20:44

Hasiči a policie zasahovali na Podolském nábřeží, kde sjelo vozidlo do Vltavy. Podle pražských...

  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik