Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Jo, AfD se prosadila, ale s výjimkou té čtvrtiny hlasů v jedné zemi je to žalostně málo. Navíc nastoupaly, více či jinde méně, hlasy Zeleným, a to je z bláta do louže. Hlavně je to nespoutané Anděle úplně jedno, pojede si svou až do konce.

1 0
možnosti
ZH

Vy obdivujete ženskou, která donedávna tvrdě požadovala navrácení území ztracených po válce, tedy i Sudet? Krávu, která chce vráti statek v Polsku, který její otec v 1939 zrekvíroval Polákům? Starou krůtu, která se na plakátech tváří jako udržovaná 40cítka, ale je jí 72? Co jste to za člověka?;-D

0 0
možnosti
JB

Jen mi stále není jasné proč všechno řídí žena , která nemá na to žádné právo. Proč to neřídí Ti , co za stav Evropy jsou zodpovědní. Proč se do toho plete žena , která se má starat o Německo a ne rozhodovat o Evropě. A další proč , proč jsou všichni činitelé ostatních Evropských státu pos....ni z někoho , kdo na velení v Evropě nemá žádný glejt , jenom využívá zbabělost ostatních politiků EU. [>-]

5 0
možnosti
PK

Seehofer není z CDU, máte tam pár hrubek, ale není podstatné. Můj názor - AfD pokud má vydržet, nemůže stavět jen na migraci a anti multikulti. Ubrat z "xenofobie", kterou jí až příliš nálepkují, a mít komplexní program.

0 0
možnosti
Foto

AfD, i kdyby učinila cokoliv, tak ji Německá média, která vlastní podporovatelé křesťanských stran, budou obviňovat tím více ze všeho možného, čím větší volební preference jim budou narůstat.

A majitelé médií vědí, že většina občanů (a to se nejedná jen o Němce-viz Francie) bude volit toho, koho budou chválit.

Proto jsou v médiích ty doslova šílené masáže ve prospěch stran, které prosazují islamizaci Evropy.

1 0
možnosti
Foto

Bohužel i přes to zvítězily v Německu proimigrantské strany.

To znamená, že většina Němců v uvedených republikách volila islamizaci Německa.

2 0
možnosti
AK

S potěšením sleduji jak náš bývalý prezident bojuje na místě, kde se rozhoduje o osudu Evropy.R^

9 1
možnosti
Foto

Přesně. A Patrik o tom hezky píše. Karma.

4 1
možnosti