Panu Václavu Klausovi tleskali ve Vídni

Migrační krize ještě ani zdaleka nekulminovala a obsahuje všechny aspekty pohromy mířící na podstatu naší civilizace. Migrační vlna nevznikla náhodou a není spontánní. Určitě není činem čirého zoufalství. Jedná se o "kulturkampf".

Dnešní evropský model ( evropeismus ) není udržitelný. Jeho změna je pro naši budoucnost absolutně nezbytná. My jsme zodpovědní za vznik této migrační krize. V tomto případě vznikla poptávka po migrantech. Dnešní migranti byly námi pozváni do Evropy implicitně ( nikoli zjevně ), ale i explicitně. Poptávku vytvořili multikulturální politické elity Evropy, v čele s Německem. Dělají to záměrně. Jejich pozvání nazývám explicitní ( výrazné, jasné ). Je to důsledek sebevražedného chování Evropy.

Sebevražedné chování Evropy je založeno na popírání tradičních evropských hodnot a norem chování. Probíhá de demokratizace Evropy.

Evropské elity chtějí vybudovat novou Evropu a potřebují nové Evropany. Masu lidí, která zde nemá kořeny. Budou tvární a schopní uskutečnit utopické projekty evropských elit. Dochází k omezování názorové svobody. Je nutné vrátit se k respektování státní suverenity Evropských zemí.

Probíhá válka evropských politických, intelektuálních a mediálních elit s většinou obyvatel Evropy. Je to válka o budoucnost Evropy, o zachování evropské kultury a civilizace, životního stylu i náboženství. Akademickému světu vládne " Svatá trojice ". Multikulturalismus, politická korektnost a europeismus.

Je třeba rázně odmítnout neopodstatněnou víru, že rušení historických evropských států je dobrem. Tato víra není spontánní a autentická, ale shora organizovaná.

Pan Václav Klaus vystoupil na konferenci ve Vídni.

Jsem rád, že pan Václav Klaus stále aktivně vystupuje. Naplňuje mi to vírou ve zdravý rozum a hrdostí na pana Klause za jeho názory, které se celá léta nemění a i mnoho jeho odpůrců dnes pochopilo, na co pan Klaus celá léta poukazoval. Stále věřím, že pro Evropu ještě není pozdě.

Děkuji, že jste pane Václave Klausi.

 

Autor: Patrik Juda | čtvrtek 28.1.2016 11:10 | karma článku: 38,83 | přečteno: 1305x