Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Omlouvám se - použil jsem textového editoru a některá slovíčka se mi slila.

Jinak ale musím pane Judo říci že čtení toho jak mistrně jste vyložil názory pana K. bylo pro mne - jak to vyjádřit? No, řekněme že objevné.

1 0
možnosti
MS

Děkuji že jste, pane PatrikuJudo. Oživil jste mi některé „ismy“ –již se mi po nich věru stýskalo. Přijdou další? Již se těším.

Zřejmě čerpáte z Dílapana K. Je docela možné že používal dvou různých slůvek: „evropeismus“ „europeismus“.V jejich významu bude asi nějaký zásadní rozdíl. Doufám že nám jej příště vysvětlíte.

Jestli nevíte jaký, takse jej zeptejte, pan K. vám zajisté rád odpoví. Možná že je to vysvětleno v některéz jeho knih - pak bych prosil citace. ....

0 0
možnosti
Foto

Vy myslíte, že potlesk se říká tomu, když si někdo ťuká na čelo? ;-D

2 8
možnosti
MD

Nikdo neni 'dokonaly', ale proc mu tu a tam nezatleskat. Kdyz je proc.

4 0
možnosti
JV

J40i78r61i 76V30r44a66b24e21c

28. 1. 2016 12:26

Pane Juda ,vy jste expert .Zemanovi pricmrndavaji taky .Ale kdo ,jake skupiny ? napred se informujte nez tyto bludy date na iDnes.

1 3
možnosti
MD

Mozna tleskali, vsak my to nebyli.

0 1
možnosti
ZK

Tak to je na čase koupit panu Klausovi nějakou čokoládu. Tedy ještě je tu otázka, kdo mu tleskal. Kupříkladu Hitlerovi a Stalinovi se také tleskalo až do umdlení.

6 8
možnosti
PK

P53a35v14e94l 82K27u43l29a

28. 1. 2016 11:59

Možná mu tleskali ti amnestovaní zloději a tuneláři, které pustil na svobodu při odchodu z funkce

3 9
možnosti
JJ

J75i22ř75í 77J44o91n84á17š

28. 1. 2016 11:34

Zcela souhlasím s jednou vyjímkou - tou je část věty,že noví imigranti jsou tvární.Nejsou a nebudou! To je ten největší omyl,to my musíme být tvární...Bohužel.:-(!

7 0
možnosti
BP

Ano - všechny indicie svědčí pro řízenost tohoto náporu muslimských hord.Švédsko se nyní stává jakousi laboratoří,která nám ukáže jakou katastrofu můžeme očekávat v Evropě - někde za 10 let,někde za 20 let a tam,kde obyvatelstvo najde sílu a odhodlání neustoupit ani o píď - tak tam snad ještě generace našich dětí nebude konfrontována s tím,co očekávám ve Švédsku do max.3 let ... Bude to apokalypsa ...

4 0
možnosti
MK

Pane Juda obávám se, že Evropa už tu sebevraždu spáchala a to, co je dnes, je posmrtná křeč. Pravdou je, že v ČR je těch nájezdníků málo a dle našich "moudrých" politiků se nás to netýká. Ale nájezdnici jsou jak velká voda. Pokud nejsme na ni připraveni, jakože ne!! (chybí hráz, tou jsou akceschopné ozbrojené složky), tak nás během krátké chvíle smete.

4 0
možnosti
Foto

A myslíte, že ve Vašem případě by to byla škoda? Připomínám klasický zákon akce a reakce.

Tak, kde to už začalo být neúnosné, najednou i vláda vzala zpátečku.

0 0
možnosti