Miloš Zeman je noční můra intelektuálů

Britští čtenáři týdeníku The Independent vyjádřlili víc jak 90% podporu poselství z vánočního projevu pana prezidenta Miloše Zemana. Článek vyšel pod názvem Refugees coming to Europe an ' organised invasion ', says Czech President

Zatímco někteří čeští intelektuálové, politici a velcí humanisté vyjadřují zděšení a hluboký nesouhlas a někdy i pohrdání s vánočním projevem pana prezidenta Miloše Zemana, tak u britských čtenářů a diskutujících sklidil uznání a pochvalu za odvahu a čestnost. Čtenáři a diskutující na serveru The Indepent oceňují otevřenost a schopnost pana prezidenta v popisu situace uprchlické krize. Diskutující dále popisují i své zkušenosti s islámem a s islámskými uprchlíky. A oni mají nepochybně větší zkušenosti s multikulturalismem než my. Muslimů žije ve Velké Británii asi 3.000.000 a jejich počet roste do slova den po dni. Je někdo překvapen?

To pokrytectví některých kritiků pana prezidenta mě děsí. Určitě zmíním nejčastější názory v diskusy ke zmiňovanému článku.

Naši politici nám nechtějí naslouchat. Všichni se bojí nahlas vyslovit obavy z islámské invaze, aby nebyli označeni za rasisty. Uprchlická krize je organizovaná. Potřebujeme země jako Čr, Sr, Maďarsko. Země, které skutečně hájí Evropu a evropskou kulturu. Německo chce opět zničit Evropu. Multikulturalismus je zmatek, chaos a nepořádek. Západní hodnoty muslimy  nezajímají. Ve skutečnosti je nenávidí. Poctivý plátci daní, platí lidi, které zajímají nejvíce sociální dávky. Někteří diskutující dokonce vyjadřují obavy z občanské války s muslimskými spoluobčany. Politici z východní Evropy mají realističtější názory na uprchlickou krizi, než ti naši. Naše armáda by měla bránit naše hranice a syrští mladí uprchlíci by měli bránit tu svou. Pan prezident je také přirovnán k Winstonovi Churchillovi a paní Merkelová označena za zrádce Evropy. Další častý názor je, že někteří  mladí uprchlíci ani nechtějí bojovat proti ISIS, protože s nimi někteří sympatizují. Ukazování žen a dětí je často pouhou propagandou. Čtenáři britského The Independent děkují Českému prezidentovi, považují jej za hrdého muže a podpora jeho názorů z vánočního projevu byla téměř absolutní.

Tahle země je naše. Tak to bylo to nejzmiňovanější a nejkritizovanější v našich médiích. Pan prezident Miloš Zeman byl dokonce označen za snad i nacistu a bolševika. Lidé souhlasící s názory pana prezidenta jsou označováni za lidi trpícími postkomunistickou malostí, nebo ještě hůře. Nechápu to. Pan prezident je i titulován jako nenávistný a ulhaný prezident. Naprosro nechápu. Kritika je zdravá, ale asi každý kritik by si měl položit otázku, co dokázal on a co dělá on pro Českou republiku. Příznivci pana prezidenta Miloše Zemana jsou někdy nazýváni jako primitivní, jednodušší, xenofobní, zakomplexovaní a trpícími předsudky. Myslím, že právě těmi předsudky trpí Zemanovi kritici. Těmi pseudo humáními a pseudo intelektuálními.

Jsem rád, že jsem jednoduchý člověk.

 

 

 

Autor: Patrik Juda | úterý 29.12.2015 10:04 | karma článku: 48,54 | přečteno: 25781x