Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

To Zeman to vždy pojmenuje vždy jak to vidí.Většinou jako většina národa.

Kde byl Havel,on nikdy nekritizoval privatizaci, tvrdě prosazoval restituci církevního majetku,podporoval tvrdě multi-kulti.

Jen si pamatuji mezi jiné soustavné útoky na slušovice. Hypermarkety by byly české a zisky by byly doma.I zemědělství by bylo konkurenční v Evropě.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, co tedy dělá prezident pro Českou republiku? Řeči, které vede, a za které nenese žádnou zodpovědnost, přece vede každý druhý Lojza v hospodě. Víte, chce to činy. Ale ty jsem z jeho strany jaksi nezaregistroval.

3 10
možnosti
Foto

Právě jsem si přečetl autorův předchozí článek o plynových komorách, takže jsem pochopil, že pokus o diskusi s ním je zbytečným plýtváním časem. Fuj.

4 4
možnosti
Foto

Až na poslední větu dobrý...

1 0
možnosti
JH

J53a43n 77H65a26v74r88d21a

4. 1. 2016 8:15

Čtenáři souhlasili se slovy pr. Zemana. To jen proto, že slepě si hodnotili pouze vyřčená slova a nezabývali se osobou, která ty zlá slova vyřkla.

1 3
možnosti
TB

Já si tu jen odložím citát mého oblíbeného autora: “Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that my ignorance is just as good as your knowledge.”

― Isaac Asimov

0 0
možnosti
JP

Zemanovo prezidentování připomíná normalizaci - nerespektování jakýchkoliv principů a zásad, hodně prospěchářství, pokrytectví, populismu, lhaní a překrucování. Jeho řiťolezectví v Číně byl vrchol ztráty jakékoliv hrdosti. Bývalý komunista svou lásku k východu už nedokáže dál zapírat, svými nehoráznými a nesmyslnými výroky na adresu utečenců bodoval u další části dolní většiny. Není proto divu, že se stýká už pouze s diktátory a své názory vyhlašuje do světa z uzenářství v "horní dolní". Doporučuji všem poslech novoročního projevu slovenského prezidenta Kisky, abychom si uvědomili, jakou úroveň by měl mít prezident.

7 19
možnosti
JK

:-PV Anglii nikdy nepoznali komunismus ani socialismus,takže ani netuší jak se chová komunistický papaláš ! Člověk jako Zeman,by se tam nikdy nemohl dostat ke korytu ,už jenom coby kolaborant s našimi ruskými okupanty Rv;-€

5 11
možnosti
Foto

No jo v Anglii jsou asi blbci.... náš Jenda je prokouk...

4 3
možnosti
Foto

Antisemitisticky pan blogger pouze cituje to co se mu hodi z jakesi diskuse. Zemana v U.K. nikdo nezna. Nastesti........

7 6
možnosti
JH

J29a68n 92H94a53v40r93d87a

4. 1. 2016 8:16

Ti lidé v UK jsou pěkně pomýlení, když tleskají slovům pr. Zemana a vůbec se nestarají o to, kdo vlastně je ten Zeman.

2 2
možnosti
VH

V38í16t 60H57u34d31e23c

1. 1. 2016 15:34

Vyhledejte si dokument "Vládneme nerušit" a doplňte si do vlastní názorové mozaiky další střípek.

0 0
možnosti