Angela Merkel má údajně podporu 50% Němců

Nevěřím tomu, ale považuji to za zoufalý pokus jetě více zmanipulovat Němce. Poslední summit EU považuje pan Petr Hájek za Ein Kassel Buntes a šaškovský kabaret. Bezvízový styk s Tureckem je největší trik a geniální nápad zároveň.

Dnešní volební průzkum společnosti Forsa, který byl zveřejněn na televizi RTL, uvádí, že popularita paní kancléřky Angely Merkel je nejvyšší od počátku roku. Volilo by ji údajně 50% Němců. Kancléřka prý nemá soupeře na politické scéně. Pokud by to měla být pravda, tak je má víra v záchranu Evropy nalomena, ale nevěřím tomu. Považuji to za další pokus o manipulaci a záchranu bruselských elit. S postupem Angely Merkel v migrační krizi je údajně spokojeno 43% Němců a nesouhlasí 22%. Třetina Němců údajně volit nepůjde. Tak to už vůbec nechápu. Přeji Německu pravý opak, aby šlo volit co nejvíce občanů a pomalu ukončili tu děsivou vizi Evropy podle paní Merkel a eperimentů migračních sociálních - inženýrů.

Pan Petr Hájek dnes napsal další ze svých zajímavých článků. Poslední summit EU byla podle pana Petra Hájka nekonečná a únavná fraška, ve známém aranžmá států EU na tzv. summitu, aby pomohli Angele Merkel ve volbách. Už se tomu nelze smát ( přešel mi smích po zveřejnění průzkumu, ale věřím, že je to jen další podvod ). Tento šaškovský kabaret, který setrvačností stále předstírá, že je unií rovnocenných států, opět jasně ukázal, jak to chodí ve velkoněmeckém protektorátu.

Figurky politiků tančí, poskakují a dělají křoví nepříliš zábavnému superpodvodu, s cílem zničit homogenní národy, ještě před tím, než se stačí probudit. Tato věta pana Hájka mě do mysli opět vložila slovenskou hymnu, kterou mám rád. Nad Tatrou sa blýska..Hromy divo bijů..Zastavme ich bratia..Veď sa ony stratia..Slováci ožijů. Pro mě se Slovensko probralo...To Slovensko naše..posiaľ tvrdo spalo..Ale blesky hromu..Vzbudzujů ho k tomu....Aby se probralo.

Islamistické Turecko ( náš spojenec ) se nyní stává univerzálním klíčem k celému migračnímu sociálně - inženýrskému experimentu. Křesťanka Merkel přihodí Turecku několik dalších miliard, kolik budou chtít ( z daní evropských poplatníků, včetně našich ). Bezvízový styk s Tureckem je největší trik a geniální nápad Turků. Turečtí občané budou moci cestovat do EU bez víz. Turecké občanství se v ten moment stane tím nejdražším na světě. Prezident Erdogan bude ten, kdo určí, kterým uprchlíkům udělí občanství, neboli volnou a legální jízdenku do Evropy.

Německý spolkový kriminální úřad dnes zveřejnil informace, že získal tisíce dokumentů Islámského státu. Jedná se o údaje o jeho zahraničních členech, včetně Němců. Někteří z těchto extremistů se vrací zpět do Německa. Dokumenty obsahují i 23 otázek pro zahraniční zájemce, kteří chtějí vstoupit do ISIS. Chcete být raději bojovníky, nebo sebevražednými útočníky ? Ach Bože... Podle BKA se do řad džihádistů přidalo asi šestset Němců.

Analytik Statforu George Friedman šokuje a radí, aby se Evropa připravila na válku. Ve své analýze se vrací jakožto k počátku do roku 2003, americké invazi do Iráku. Válku prý nejvíce očekává ve východní Evropě a na Středním východě. Britské bezpečnostní složky očekávají teroristický útok. Jde jen o to kdy a kde, nikoli o to zdali. Zní to strašidelně, ale při těch hrozných počtech imigrantů, které nikdo nezná, tak to bohužel možné asi bude.

Dle analytika Friedmana, je vždy stejný scénář jak vytvořit chaos ( např. Ukrajina pozn. aut. ). Nějaká nestátní skupina, s podporou jiné země (...) bojují s úřady. Podle Friedmana má jakýkoli mezinárodní společný systém fatální nedostatky a v tom současném jsou obsaženy zárodky vlastního zničení.

Mou nadějí jsou víkendové volby v Německu, ve třech spolkových zemích. Mou nadějí je Alternativa pro Německo.

Alternativa pro německý národ.

Autor: Patrik Juda | středa 9.3.2016 14:33 | karma článku: 42,22 | přečteno: 2729x