Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Preference: Na Slovensku Kotleba ani ne 1% - realita 8%

Sieť médii preferovaného Procházky 15% realita 5,6%. Tak jestli to tak bude v Německu, i když kartami může zamíchat statistický úřad při sečítání hlasů. Je vidět, že bratia Slováci mají skutečnou demokracii, když nechali Kotlebovi jeho výsledek a Křesťansko dem. hnutí 4 desetiny pod 5%. Nedokáži si to představit u nás.

7 0
možnosti
JV

Ja nejsem kamos Merklove ,ale jsou i jine nazory :

Time ji dal na obálku jako osobnost roku plným právem. Vypálit všem rybník jedinou dohodou s Tureckem, tedy pokud bude naplněna, ale nejspíš bude, protože na ní mají zájem všichni, teď zbývá než usmlouvat cenu? Neskutečně elegantní řešení. Vyřešit svůj, německý i evropský problém, navíc tak, že na tom Německo nejenže neprodělá, spíš dost vydělá.

Více na http://www.reflex.cz/

2 6
možnosti
OB
MN

Komunální volby v Hessensku proběhly v neděli. K velkému a nelíčenému zděšení médií protimigrantská AfD dostala přes 13% hlasů.

AfD je náhle na hessenských radnicích TŘETI nejsilnější partají. Tedy silnější než tradiční zelení a FDP o Die Linke nemluvě. A všichni demonstrativně ukázali, jak se AfD štítí....

Nicméně, 13% je pořád málo, chtělo to přes 20%.

Pro predátory je ale natolik "historicky" nutné, aby Merkelová dopadla ve volbách dobře, že se obávám i možné manipulace volebních výsledků.

8 0
možnosti
Foto

Kouzlo nechtěného hned v nadpisu – vzhledem k tomu, že:

50 % (s mezerou, protože jsou to 2 slova) = padesát procent

orpoti tomu

50% (bez mezery, protože to je 1 slovo) = padesátiprocentní, resp. padesátiprocentně.

Píšete-li tedy, že „Angela Merkel má údajně podporu 50% Němců“, nevědomky říkáte, že má podporu padesátiprocentních Němců.

Jak říkám, kouzlo nechtěného – protože stoprocentní (opravdový) Němec ji volit nebude. Volit ji bude jen ten, komu na osudu vlastní země nezáleží.

5 1
možnosti
Foto

tak to již nebudu opravovat, ale jak říkáte..je to nechtěné

0 0
možnosti
VK

Procento frustrovaných Němců bude nižší než procento frustrovaných Čechů.

4 3
možnosti
TT

Procento Němců s vymytým mozkem bude vyšší než procento vymytých Čechů.

6 2
možnosti
ZK

Němci asi nečtou české internetové diskuse ;-D

9 0
možnosti
TT

Asi by jim vypadly oči z ďůlků, jak málo je u nás cenzury. Já čtu pravidelně Spiegel, tam u "uprchlických" článků už vůbec diskuse neotevírají. Ale včera tam byla zajímavá diskuse v rubrice cestování, pod článkem o Mallorce. Jak tam tak přispívali ke Středomoří, dokonce jim trochu toho rýpání do "uprchlíků" prošlo. Ale slabý kafe, na naše poměry.

5 0
možnosti
PB

...... ano, to "údajně" v tem titulku je výstižné ! Fedor Gál nám vtipně zvěstoval že volby na Slovensku po neskonalé řeži vyhrál Putin,- su teda móóóc zvědavej kdo ty regionálky vyhraje v Němcích,- ......... že by Castro V?!?

8 0
možnosti
Foto

Pokud jsou ty průzkumy stejně kvalitní jako byly na Slovensku, kdy Kotlebovi přisuzovaly 0,7 až 1% a získal 8%, tak se možná budeme divit...

10 0
možnosti
JV

J83i91ř44í 58V65a85c19a

9. 3. 2016 15:15

Jestli je pravda její podpora 50%, tak to už Němci nemusí čekat na pána s knírkem - už ho mají. Takovouhle zombiifikaci bych u nich znova nečekal.

"Pomáhat, pomáhat" .... kous ....a další křičí: "Pomáhat, pomáhat".

6 0
možnosti
Foto

No nevím jestli ta alternativa je správná alternativa, ale již delší dobu mám pocit, že Angelu a část německého národa postihla nějaká nová duševní porucha. Včerejší prezentování dohody s Tureckem jako vítězství Evropy mi připomělo náladu v Británii po návratu Chamberlaina z Mnichova, což trochu vyvolává mráz v zádech.

21 1
možnosti
OB

Uvidíme, podívejte se jaké byly průzkumy preferencí stran před volbami na Slovensku a jak ty volby dopadly, to taky hodně vypovídá

3 1
možnosti
  • Počet článků 233
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2757x
Samotář a cestovatel

Seznam rubrik