Deník Kocoura Hnědoočka - O trní, hodnotách a hradním komplexu…

Taky jste celí na trní z toho, že už více než 24 hodin nezkrachovala žádná cestovní kancelář – a že premiér Nečas už poměrně dlouho nevyměnil žádného ministra? Já jsem z toho naprosto šokován a konsternován. Poklepání na nekovový ochranný poklop mého krku zní ještě dutěji než obvykle.

Proto po delší době využívám exkluzivní tiskový servis agentury Srandopysk, který mi jako vždy udělá jasno.

Dozvídám se z něj, že za rychlým souhlasem prezidenta Klause s odvoláním exministra Pospíšila nebyla zákulisní dohoda s premiérem Nečasem, jak se spekulovalo v médiích, ale zcela obyčejná  a jasně čitelná povaha našeho prezidenta.

Václav Klaus vyznává tradiční, samozřejmě pravicové hodnoty. Připomeňme si, že naprosto, ale naprosto nepravicové jsou snowboardy, PET lahve, džínové bundy, zeleninové saláty, kuřecí řízky a film Marečku, podejte mi pero!

Neuškodí si připomenout, že prezident v roce 2006 vetoval zákon o registrovaném partnerství, na což byl hrdý. Jeho tajemník Ladislav Jakl v té době vykřikoval, že nikdo ještě stoprocentně neprokázal, že homosexualita není nemoc. Stačí si také připomenout, jak se Hrad postavil k pochodů gayů a lesbiček Prahou.

Teď si uvědomte, že exministr Pospíšil v jednom rozhovoru prohlásil, že jí kvůli hubnutí zeleninové saláty. Již dříve se objevily spekulace o jeho homosexualitě a údajném vztahu s Václavem Moravcem. V kontextu výše zmíněného je každému rychlý podpis prezidentova pera nejasného původu na jeho odvolání jasný.

Agentura Srandopysk nabízí rovněž podrobné informace o tom, co se na největším hradním komplexu na světě krátce po podpisu vyhazovu dělo, ale vzhledem k tomu, že není po dvaadvacáté hodině, nemohu ani naznačovat…

Autor: Joža Kolář | sobota 7.7.2012 9:03 | karma článku: 8,74 | přečteno: 594x