Deník Kocoura Hnědoočka - O radostech, orgasmu a jistotě…

Podle titulních stran významných deníků a zpravodajských internetových portálů by se zdálo, že lidé v současné době řeší  jen a pouze prezidentské volby. Ne že by nebylo důležité, který z pánů zasedne na Hrad, ale prostý člověk  má v hlavě především svoje osobní problémy, starosti – a někdy také radosti.

Ale abych informačním zdrojům nekřivdil, občas se objevují i jiné zprávy než to, zda pan kníže zná slova české hymny a jestli Miloš Zeman chystá nějakou novou obdobu opoziční smlouvy. Na monitoru mého počítače se objevily informace, které hodnotily sexuální prožitky u žen, které se „spustily“ v rámci jedné noci – třeba s kolegou nebo náhodnou známostí z diskotéky. Podle jistého serveru totiž kvalita erotického prožitku u osoby ženského pohlaví klesá v případech, kdy se jedná o sex na jednu noc.  Shodou okolností jsem s několika kolegy a kolegyněmi trávil v rámci školení noc ze čtvrtka na pátek v jednom sympatickém hotelu poblíž Vlašimi. Nevím o tom, že by tam k právě výše zmíněnému došlo, ale několika dam jsem se na toto téma u snídaně zeptal – a světe div se, kvalita orgasmu u nich prý nemá  vliv na to, zda se jedná o sex s dlouhodobou, či velmi krátkodobou známostí. Ale je možné, že ten vzorek respondentek nebyl dostatečně reprezentativní.

Proto bych to moje zjištění nebral nějak vážně. V rámci vašich soukromých statistik to třeba může dopadnout úplně jinak – tedy v případě, že se takovým jednonočním aktivitám věnujete. Já jsem muž, takže kvalitu ženského vyvrcholení mohu hodnotit trochu jinak než žena samotná.  Ale za svůj život už vím, že opustit, zklamat či zradit vás může nejen dívka, ale také kdokoliv jiný. A nemusí v tom být pouze kvalita orgasmu….. Jistoty existují pouze tři: pes, kniha a dobrá muzika.

Autor: Joža Kolář | sobota 19.1.2013 11:18 | karma článku: 5,49 | přečteno: 323x