Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

belgian chocolate

15. 8. 2008 8:53
zajímalo by mě

jak jste přišel na to, že homosexualita musí být vždy vrozená?

0 0
možnosti
MJ

Michal Josephy

15. 8. 2008 9:10
Re: zajímalo by mě

zajímalo by mě, jak jste přišel na takový závěr. To snad nikde nepíšu ani si to nemyslím; možná to někde tak vyznělo, ale nevím kde. Když se podíváte úplně dolů do diskuse, tak právě proti tomu píšu.

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

14. 8. 2008 23:18
Homosexualita není žádná věda

Z homosexuality se dělá zbytečně velké téma.Ve své podstatě homosexuální pár žije defacto stejný život jako heterosexuální pár,který nemá potomky.Homosexuální pár řeší v rámci vztahu stejné problémy jako páry heterosexuální(finanční problémy,problémy v zaměstnání,problémy s přáteli,příbuznými atd.),raduje se ze stejných věcí(společné zájmy,dovolené,majetkové záležitosti,rodinné záležitosti apod.),vztah dokáže poškodit stejná věc jako u heterosexuálů(alkohol,nevěra,finance apod.).Prostě je to stejné

Jedné v čem je homosexualita odlišná je fakt,že dotyčný miluje a spí v posteli s partnerem nikoli opačného,ale stejného pohlaví.Nic víc,nic mín.

Končím proto příspěvek konstatováním,že homosexuálové a homosexualta jsou naprosto přirozenou součást společnosti a že už by měla nastat doba,kdy by si tuto skutečnost měli všichni uvědomit a akceptovat ji;-)

0 0
možnosti
EP

Eva_Pallotto

14. 8. 2008 22:30
homofobům

homofobům obvykle nabízím k přemýšlení jednu věc .... jak si vysvětlují, že i přesto, že se homosexuální jedinci hůře množí (ne že by to bylo nemožné a že by se to nedělo, ale zcela jistě se reprodukují méně často než heterosexuálové), že přesto jich v dalších a dalších generacích NEUBÝVÁ .... o čem všem to svědčí, to nechám na domyšlení přemýšlivým :-))))

Hezký večer přeji, EP

0 0
možnosti