Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tines

21. 1. 2009 12:48
Ale výtvarně

je pořad podchycen moc pěkně. Škoda že takhle plejtvá na kraviny.

PS: výtvarně myslím písmo a kresby v úvodu každého dílu. Fakt škoda!

0 0
možnosti

Tines

21. 1. 2009 12:42
Co vám teda vadí?

Uměl byste to říct jednou větou?

Mně osobně pan Babica taky nesedí, vadí mi např., že všechno dělá na pánvi, tj. smaží! A to je přece ta nejhorší úprava. A s ím jeho příšerným bezobsažným lexikem máte pravdu.

Mám radši Kluky v akci, ti se mi jeví opravdu jako profíci. To mimochopdem poznáte už z toho, jak drží vařečku.

0 0
možnosti

Michal Josephy

21. 1. 2009 14:26
Re: Co vám teda vadí?

 Pomer "ne/kvality" mezi nadsazenou profesni kvalitou "sefkuchare" a jeho produkci. - To je ta jedna veta a druha: ze by to slo skutecne udelat tak, ze by to bylo celkove esteticky  zajimave (tzn. jak vizualne a chutove) i pro hodne lidi, protoze varit levne neznamena nenapadite ci lacine. Nekdy staci vhodna a neotrela kombinace zakladnich "surovin" - a kouzlo je na svete.

0 0
možnosti

Michal Josephy

19. 1. 2009 21:11
Wu vi o vkusu svy.

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

19. 1. 2009 15:18
tohle dobrý

ale ten článek v Reflexu NAPROSTO zprasenej. Jak miluju Reflex a nedám na něj dopustit, tak tohle byl redakční úlet. Ne kvůli tomuhle týpkovi, neznám, tv feťáctví neprovozuju, ale kvůli tomu, že ten článek byl původně anoncovaný (a započatý) jako kritika restaurací, které vaří z prášku....což je pro mne (logicky) nesmírně zajímavý téma .... jak se pak dostali k tomuhle dinosaurovi, to je mi naprostá záhada. S takovým "slohem" by mne souškaučitelka vyrazila už v druhý třídě.... prostě špatně špatně napsaný.

Ale zas na druhou stranu - aspoň mám téma, že :-))))

(někdy časem, teď nestíhám nic)

0 0
možnosti

Eva_Pallotto

19. 1. 2009 15:38
Re: tohle dobrý

Tak jsem se ze studijních důvodů podívala na jeden díl. No.... Já vím proč tu televizi doma nemáme.  :-) Ale zas na druhou stranu, nepřijde mi to o nic dramatičtěji jiného, než co bývaly takovýhle pořady s p.Bohdalovou a tak... prostě patlání a kecání o ničem.

Pokud je však pan profíkem kuchařem, tak teda nevim. Všimla jsem si, jak má lajdácky nakrájenou cibuli. Nejsem cimprlich, ale i naše kavárenský kuchaře bych za to lehce popeskla... prostě ostuda.

0 0
možnosti

Hucul

19. 1. 2009 12:35
Kdyz chci kucharskou sou...

... s vtipnymi prupovidkami, pozadam manzela, aby mi neco uvaril. Sice delal kuchare jen nejake dva roky, ale vari fakt luxusne.

0 0
možnosti

19. 1. 2009 11:42
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Michal Josephy

19. 1. 2009 12:03
Re: Přesně!!!

D. Ano, v Reflexu taky...tam jsem si tusim -li dobre cetl clanek i o vas..., ale zaregistroval jsem to poprve tusimze ve sloupku V. Postulky v Instinktu..a nebo v nejakem jeho komentari.

0 0
možnosti

grinderman

19. 1. 2009 11:12
placete moc pekne ale na spatnem hrobe

babica je pouze produkt (respektive jen tvar produktu) tento produkt vymysleli vzdelani lide, kteri zcela jiste jedi jina jidla nez ktera 'patla' babica a ti mu take 'nafoukli' jeho profesni zivotopis. ( at ma cv jake chce na hvezdicku od miselina to stejne nebude) Na tyto chytre, vzdelane a jiste i vytribenym vkusem se honosici lidi se obracejte jako arbirt vkusu z Plusu :-)

0 0
možnosti

Michal Josephy

19. 1. 2009 11:21
Re: placete moc pekne ale na spatnem hrobe

To chapu, vzdyt o tom take pisi (naznakove v textu a primo pod fotkou)...jinak samozrejme souhlasim...nicmene "placu" na kompatibilnim maskulturnim nosniku.

0 0
možnosti

Ilona Ondráčková

19. 1. 2009 9:42
kus žvance

R^

0 0
možnosti

Kiwi328

19. 1. 2009 12:18
kus žvance

Ano, chtěla jsem se rozepisovat o uvedeném "mistru kuchyně" a jeho příznivcích, ale řekla jsem si NE! Lépe než vy bych to nedokázala.

0 0
možnosti

pedr64

19. 1. 2009 8:55
autor asi nepochopil, komu je daný pořad

určen. Asi těžko gastronomickým profesionálům objíždějícím světové kulinářské soutěže, ale nám obyčejným smrtelníkům, kteří doma připravujeme kus žvance pro hladové krky. A sám asi nevaří, protože jinak by věděl, že k umíchání sekané je nejdokonalejším nástrojem holá ruka.

0 0
možnosti

Michal Josephy

19. 1. 2009 8:58
Re: autor asi nepochopil, komu je daný pořad

Autor to pochopil, take to tam pise, co je to za tv format a komu je urcen: tez nekritizuje michani sekane rukou, nevim, kde to ctete, to je tam pouze jako literarni kulisa, je mi jasne, ze je to efektivnejsi michani nezli cinskymi hulkami.

0 0
možnosti

anžto

19. 1. 2009 8:53
no

taky jsem viděla pár dílů - no moc ne - možná jen dva:-) ale sejně - koukala jsem na to jako puk - v podstatě tam jen osmahl zeleninu a podával ji s chlebem - to by opravdu nikoho nenapadlo ani by to nikdo nezvládl:-) říali jsme si s partnerem - co tam bude příště - jak namazat chleba máslem?:-)

0 0
možnosti