Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

icmek

23. 5. 2008 6:35
uznávám,

že je pan Nešpor trochu podivín, a jakoby se do těch Bohnic hodil, ale tohle se mi zdá přehnané vzhledem k tomu, co je zač, jak je vzdělaný a jak je inteligentní.

0 0
možnosti
MJ

Michal Josephy

23. 5. 2008 14:10
Re: uznávám,

Těžko soudit, rozhodně zde nebudeme nikoho diagnostikovat, ale o to se ani nepokoušíte. Vím, co myslíte. Na druhou stranu: nikomu tím neškodí a pokud to funguje? Je to rozhodně lepší, nežli nějaká návyková "uvolňovadla", soudím. A možná je k tomu třeba i víc odvahy. Já osobně bych takového opičáka neuměl, byť si dokážu představit, že když se člověk uvolní a hodí za sebe i ty konvence "směšnosti" či "vhodnosti" či "inteligence", že to zkrátka uvolňovat musí. Ale nevím to, zkrátka na tohohle "opičáka" nemám.

0 0
možnosti
RP

radim36

23. 5. 2008 4:33
Monopol posvěcený státem.

Balmer už přijel a podepsal s Langerem nákup 250 tisíc licencí pro úřady zlevněných o 700 miliónů. Úředníci dostanou nové Microsoft Ofice a šťastně v nich začnou smolit dokumenty a formuláře, pokud možno s makry a co nejsložitější. Pak je vystaví na internetu a každá firma nebo jednotlivec, který přes internet s úřady komunikuje, bude muset sáhnout do peněženky a nakoupit novou verzi Microsoft Ofice, starší verze si z dokumenty vypracovanými v novější verzi neví rady. Těch 700 miliónů, které stát ušetřil, se Microsoftu vrátí ve velmi krátké době z kapes jednotlivých firem, organizací i jednotlivců. Tak se vydělávají penízky, ne nějakým upoceným prodejem a reklamou.

0 0
možnosti