MK

Celá slavná EU není schopná dodat munici, techniku, za 2 roky navýšit výrobu. Banky nechtějí poskytovat úvěry zbrojní výrobě, protože je málo zelená.

KS

Banky nechtějí zbrojařům půjčovat proto, že mají etické kodexy, které nechtějí zrušit. EU s tím nemá nic společného.

Foto

Rusko je imperiální země, která se od 16 století do 19 století se rozšiřovala rychlostí 9O km čtverečních za den až dosáhla hranic Kanady. I když má Ruský imperialismus kořeny v carském Rusku, tak ruský imperialismus převzali bolševici a dnes Putin s odkazem na Velkou vlasteneckou válku se snaží Putin legitimizovat válku na Ukrajině a návrat k roku 1989, kdy světová válka de facto skončila pro národy, které se dostaly pod sovětský protektorát, ale ne pro Rusko.

Pro mne je absurdní, jak mnoho lidí u nás chce, aby se Ukrajina vzdala Putinovi. To by Putin vykročil do Evropy, Fico a Orbán by ho šli uvítat jako sudetští Němci vítali Hitlera, a pak bychom měli Putinovy tanky v Praze na Václaváku!

  • Počet článků 39
  • Celková karma 28,40
  • Průměrná čtenost 818x
Mezi lety 2014 až 2018 jsem působil jako starosta a místostarosta města Ostrova (Karlovarský kraj), předtím jsem byl rovněž člen rady tohoto města. Většinu své profesní dráhy jsem však strávil v soukromém sektoru jako podnikatel a jednatel obchodní společnosti. Mezi oblast mého zájmu patří především dějiny, podnikání a politika. Jsem ženatý a mám syna, který studuje doktorát na univerzitě v Plzni.

Seznam rubrik