Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Konečně jsem se po ránu zasmála - nahlas... ;-D;-D;-D Karma!!

0 0
možnosti

J46i50r42i 62T53i19c77h82y

4. 2. 2022 15:07

Soucasna propaganda radikalni levice zapadu je jiz zcela sronatelna s propagandou bolseviku a nacistu.

3 0
možnosti

A všimněte si, pane Tichý, že se zastánci této propagandy pod inteligentními blogy, jakým je např. tento, jaksi neobjevují. Ti mají totiž svou "demokratickou" kliku a já jsem více než přesvědčen, že jsou to právě "bývalí" bolševici, od 1989 už dávno převlečení, jimž se po tvrdé ruce jednoho "správného" názoru a totalitních manýrách s tím spojených velice stýská.;-)

2 0
možnosti

Demontáž rasizmu při výuce matematiky

https://mctm.wildapricot.org/resources/Publications%20Page/2021%20May/Dismantling%20Racism%20in%20Mathematics%20Instruction.pdf

Ukázka textu:

Verbal Example: Why do you think we call it Pythagorean’s theorem, when it was used before he was even born? What should we call it instead?

Slovní příklad: Proč si myslíte, že tomu říkáme Pythagorova věta, když byla použita ještě předtím, než se vůbec narodil? Jak bychom to měli místo toho nazývat?

Often the emphasis is placed on learning math in the “real world,” as if our classrooms are not a part of the real world. This reinforces notions of either/or thinking because math is only seen as useful when it is in a particular context. However, this can result in using mathematics to uphold capitalist and imperialist ways of being and un-derstandings of the world.

Často je kladen důraz na učení matematiky v „reálném světě“, jako by naše učebny nebyly součástí skutečného světa. To posiluje představy buď/nebo myšlení, protože matematika je považována za užitečnou, pouze pokud je v konkrétním kontextu. To však může vyústit v použití matematiky k prosazení kapitalistických a imperialistických způsobů bytí a nerozumění světu.

3 0
možnosti
Foto

Tak to jsem se před obědem zase rozčílil....Uf. Ale psát o tom a zesměšňovat to se musí a za to velké díky. A taky hlasovat a nejlépe nohama. Já si rozhodně na Sněhuláka a sedm trpaslic lístek nekoupím.

4 0
možnosti
Foto

A to já bych si lístek koupil, rád se zasměju. Například při genderově vyvážených předělávkách Červeného Karkulína, Popelce nebo Šípkového Růžence.

0 0
možnosti

Super. Tohle mně opravdu pobavilo. Ovšem ze skutečnosti, o které lehkým perem píšete, mně spíš lehce mrazí.

4 0
možnosti

Tak tenhle slovní blebanec se mi vůbec nepodařilo dočíst.

1 8
možnosti

To mně ve vašem případě naprosto nepřekvapuje.;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik