Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Šérování ledničky s Hasanem mě šeredně šere. Co jsem ochoten občas tolerovat je šérování piva Šerák na moskevském letišti Šeremetěvo (protože tamní patoky se nedají pít), nebo - pokud je partnerka Šerehezáda, šérnout ji sem tam se sousedem Šerým, který na oplátku poskytne modelku na úrovni Aleny Šeredové nebo jinou šťabajznu s šerpou královny krásy, to mi přijde naprosto košer. A můžeme si k tomu pustit třeba Cher nebo Cheri cheri lady a dát si dobré Cherry. Pecka jako vždy, Josefe!

0 0
možnosti
Foto

Nechci vypadat jako důchodce-škarohlíd, ale s těma miliardářskejma plachetnicema mi to nějak nevychází :-/

Máme-li v Čechách deset miliardářů a každý urazí po Vltavě na cestě do Prahy v průměru dvacet kilometrů, pak k pohonu budeme potřebovat vzdušný tok o celkové vichráži 25 kubických kilometrů za minutu. Protože většinu větrů dovážíme z Německa, můžeme pronásobit délku šumavsko-krušnohorské hranice atmosferickou rychlostí 15km/hod a stále nám bude chybět minimálně 2.5 Megafučíku. Tudíž by se musel vybudovat větrovod ze Sibiře (kde to fučí imrvére) nebo alespoň velkokapacitní skladiště hurikánů na Máchově jezeře či na Strahovském stadionu. Nemluvě o tom, že většina českých miliardářů jezdí pouze na značkový vítr z prvotřídního materiálu, pokud možno s pozlacenými molekulami ozónu (např. o Babišovi se tvrdí, že má vítr z Kalouska a o nějaký svěží vánek z ODS by si neopřel ani svoje vratiplachty).

Samozřejmě by si miliardáři mohli ty větry vyrobit svépomocí, ale pak bychom museli vyprodukovat cca 25 kilotun hrachové kaše za rok a to znamená hned zítra ráno vyrvat řepku a okamžitě vysadit luštěniny. A to ještě předpokládám, že plachty budou ušité z obřích rudých vlajek s potiskem Marxe a Lenina (těch je na půdách soudruhů stále dost), takže jedinou uhlíkovou stopu zanechá CO2 z úst dýchavičných švadlen.

5 0
možnosti

Ten závěr (a nejen) je geniální!:-)))))

Josef měl pravdu, ty kverulante!

0 0
možnosti

J50a62n 28P16a96l15l88a23s

6. 9. 2019 23:42

Dobrý večer, Josefe, excelentní jako vždy. Karmu jsem dal ve chvíli, kdy jsem odebíral elektřinu z OZE. Teď v noci je to složité, člověk musí čekat na solár nasvícený úsporkami.

0 0
možnosti
Foto

No fajn,,, že uhlíkově neutrální... Pikantní, že sdílená (dotaz -, ráda bych si vybrala své tři - čtyři sdíleče, kam se dávají požadavky na jejich tělesné kvality, schopnosti a výdrž?).

Ale bezlepková... No s tím se mi běžte digitálně (jako rukou) vyfotit. Rohlíček nedám!!!

1 0
možnosti

Milá rohlíčková nymfomanská Jano, kouknul jsem do SRN (Sdílecí Registr Národa) a vidím, že naopak ty budeš sdílet svého muže se třemi potřebnými ženami, Monikou z Kroměříže, Radkou ze Zborovic a Fátimou z blízkého azylového centra. Tak to prostě při elektronickém losování někdy vyjde. Měly byste se sejít na kafe a sladit si sexrozvrh. Na svůj sen o Cloonym, Pittovi a di Capriovi zapomeň. Tvůj BezlePepek.

2 0
možnosti

J74i60ř12í 67H86o64l10ý

5. 9. 2019 23:13

R^

Praha jen pro lidi s anorektickým IQ.

1 0
možnosti
Foto

Ještě jsem zapomněla, Řeháček pobavil! ;-D

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-DR^ Velice dobře pojatá ironie. Karma.

5 0
možnosti

Myslím, že ta sdílená auta je skvělý nápad. Moc se na budoucnost těším. Vždycky jsem si přála new beattla, tak budu sdílet jen jeho. Škoda, že sousedka nemá modrého, no co se dá dělat, budu sdílet červeného..

1 0
možnosti

Moc se netěšte, paní Jaroslavo, já jsem se těšil na sousedovo obří SUV a teď dost na to sdílení nadávám. Má totiž strašně bordelářské děti, už jsem si třikrát sedl do ukydnuté zmrzliny a teď zrovna mi pod zadkem chrastí rozsypané chipsy a buráky. Má to ještě mouchy to sdílení:-)

2 0
možnosti

To muselo dát práce...

0 0
možnosti

A navíc možná zbytečně, protože právě dnes vyšlo najevo, že mýtné pro vysokoemisní vozidla v Praze asi nebude, od navrhovatele Hlubučka se distancovali i Piráti a TOP09. Viz: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/jako-kul-v-plote-hlubucek-zustal-v-boji-za-myto-v-praze-sam-a-zlobi-se-40295504

0 0
možnosti