Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

José, tys tomu zase vytřel zrak!:-)))

Jsem ráda, že jsi zmínil ty dva novodobé artisty. Viděla jsem je při vystoupení v tv...Letní Letná se jimi pyšnila. Kam se na ně hrabe kůň!:-)

A kdo mi spraví namoženou bránici?

3 0
možnosti
JP

No a to ještě nevíš, Marie, že tohle sousoší vojevůdců inspirovalo další spolek, který navrhl dát svatému Václavovi místo koně pod zadek mariánský sloup naležato. Zas by to zabilo dvě mouchy jednou ranou. Zatím se to nerealizovalo, protože na 3D modelu to z odstupu vypadalo, že má svatý Václav obří pyj, navíc na konci s Panenkou Marií, což by prý na děti nepůsobilo výchovně. Tak se o tom ještě diskutuje.

11 0
možnosti
PS

No Orwell svou knihu myslel jako sci-fi. Bohužel pro novodobé svazáky se z knihy stal manuál "jak na ně". Tak doufám že váš blog nebude časem chápán jako návod s názvem "kdo nejde s námi ten jde proti nám". Nezapomeňte že Válka je mír; Svoboda je otroctví; Nevědomost je síla.

28 0
možnosti
JP

A předsudečná nenávist vlastně láska. Orwell by dnes zíral, jak malou fantazii měl.

9 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik