Nevíte, koho zítra a pozítří volit? Tenhle test vám pomůže

Nevíte, komu to o víkendu hodit? Vaše skutečné tužby a volební preference vám odhalí následující Velký volební obrázkový test! Stačí ho poctivě a podle hlasu srdce vyplnit a na konci podle návodu vyhodnotit. Už žádné tápání. 

Postup při vyplňování testu je jednoduchý. Prohlédněte si postupně všech 6 obrázků a zvolte vždy jednu z nabízených odpovědí, které se úplně nebo alespoň nejlépe hodí k vašemu přesvědčení. Zapište si písmeno, které jste zvolili. A na konci si vše vyhodnoťte. A víte, koho do volební urny strčit. Tak směle do toho!

VYHODNOCENÍ TESTU

Sečtěte počet jednotlivých zvolených písmen. U písmene (A,B,C,D nebo E), které se ve vašich volbách objevilo nejčastěji, si zjistěte následující doporučení, koho volit. Pokud vám vyjde nejvyšší počet shodných písmen u dvou či více, potom jsou vaše volební preference na pomezí zvolených alternativ.

Nejvíce odpovědí typu A:

Jste jasný volič vládní pětikoalice, všechny vládní kroky schvalujete a podporujete. Vzhůru k urně a hoďte to ODS, STAN, TOP 09, KDU-ČSL, ale pozor, ne Pirátům.

Nejvíce odpovědí typu B:

Jste s přehledem volič levice, vaši koníci řehtají ve stáji ČSSD, KSČM, případně dalších stran, levých jak šavle.

Nejvíce odpovědí typu C:

Tak vy jste vážně těžký případ. O politiku se naprosto nezajímáte, v médiích čtete jen bulvární titulky s velkými fotografiemi nahých celebrit, účty za energie vyhazujete rovnou ze schránky do popelnice, kdo vám vládne, je vám u zadní části těla. Než půjdete k volební urně, zeptejte se nějakého přítele na nějaký tip. Ale vy tam asi nepůjdete, že?

Nejvíce odpovědí typu D:

Protože evidentně jste absolutní fanoušek Gréty, jiné než zelené, bezemisní a udržitelné řešení pro vás vůbec neexistuje, a možná už jste se někdy i vyšplhali na věž elektrárny nebo přilepili k silnici. Vaší volbou jsou samozřejmě všechny strany Zelených, případně Piráti. 

Nejvíce odpovědí typu E:

Vaše naštvanost a otrávenost z politiky dosáhla maxima, nejradši byste všechny parlamentní i další strany chytli za flígr a doprovodili do kriminálu. Vaší volbou potom může být pouze některá ze stran,  které chtějí od podlahy "vyvětrat", zbořit současný (příšerný) řád a to i za cenu dosazení silného vůdce, který zjedná pořádek. Může to být SPD, Přísaha, Trikolóra, radikální levice i pravice.

Jen jedno písmeno jste zvolili dvakrát, jinak ostatní po jednom:

Vaše rozháraná osobnost si žádá léčbu. Bude to nejspíše diagnóza ADHD. K volbám nechoďte, navštivte psychologa.

Pokud ani jedna z nabízených odpovědí ani vzdáleně nepasovala k vašemu názoru a přesvědčení, nechoďte volit, ale vstupte do politiky. Originální řešení jsou tam opravdu potřeba. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Prouza | čtvrtek 22.9.2022 17:12 | karma článku: 37,01 | přečteno: 8057x