Kladivo na slunečnice

Vyvrátím vám všechny hnusný pomluvy, který se šířej o nás, laskavejch sluníčkářích. Ty vaše xenofobní, odporně rasistické bludy, to vaše kladivo na slunečnice, překřížím teď srpem faktů. Zhrozíte se, jak jste byli vedle.

Začínám. Tak vy třeba žvaníte, že k nám prouděj masy migrantů z Afriky, který jsou nevzdělaný, na úrovni středověku a nejsou to žádný inženýři a lékaři, jak my naopak řikáme. A co je tohle, he? Přímej záběr z africký promoce budoucích špičkově vzdělanejch vysokoškoláků vás usvědčuje z hanebný LŽI. Že cestou do Evropy svý diplomy i pasy zahoděj, nic neznamená. Vzdělaný doktoři a inženýři to jsou!

Africká promoce

Dál nás obviňujete, že jako radikálové škodíme a šíříme jen chaos a vzpouru proti kapitalistickejm konzervám. Říkáte vlastně, že mezi gulášem a gulagem není rozdíl, když se v obojím dusí maso. My nejsme volný radikálové, který podporujou stárnutí, šedej zákal, záněty a nádory. Ty vypadaj takhle – na obrázku označuju jako Free radical.

Schéma volných radikálů a antioxidantů v buňce.

Ale my jsme ty Zelený na obrázku!, kterej je označenej jako Antioxidant. Mají v tom schématu teda malou chybku, správně je to Antifaoxidant. A my proti těm hejtfríradikálům naopak tvrdě bojujeme.

Fotografii, kde tančíme u našeho poradního ohně mírumilovnej tanec Světový revoluce některý novináři vydávali za násilný protesty proti summitu G2O v Hamburku – třeba ty špíny z idnes. Takhle vy manipulujete s náma, pravda se ale teď ukázala.

Radikálové tančí u ohně tanec Světové revoluce

Dál o nás nestydatě lžete, že manipulujeme veřejný média, kam jsme natáhli spousty našich sympatizantů. Přesně vopačně, jsme naprosto objektivní, teda prostě umíme pracovat s objektivem. Akci, jak honí s nožem uprchlík původního Evropana, jsme sejmuli na kameru naprosto věrně – viz obrázek.

Věrné informování médií

Vrcholem je, jak nám nadáváte, že nemáme úctu k tradičním hodnotám, sportu a vůbec. Cože? My umíme uspořádat pietní vzpomínkovou akci, to byste valili oči. Tady cituju z článku o našich antifa kámoších z Milána, jak umějí pietně vzpomínat. K výročí smrti antifašisty „Daxe“ Cesara před několika lety uspořádali demonstraci: „… na kterou přišlo 10 000 lidí. Demonstrace vyústila v útok na luxusní hotely a banky, a rozsáhlé nepokoje. Druhý den vzpomínkových akcí byl zaměřený na bojové sporty pod jménem ‚Lidové sporty pro Daxe‘ “ (zdroj: http://mma.antifa.cz/?p=207&lang=cs)

Akce v Miláně

Tak už víte, co si představujeme pod pojmem „vzpomínková akce“?  Místní hoteliéři a bankéři na nás vzpomínaj dodnes. A s tím sportováním to je jednoduchý: zasquatujete nějakou tělocvičnu (prostě ji obsadíte, stejně patří nějakýmu zapšklýmu kapitalistovi nebo pravicovýmu tělovýchovnýmu spolku) a tam trénujete bojový sporty, abyste svý názory náckům mohli příště vysvětlovat názornějc. Nejsme jako voni, vůbec.

Tak až zas budete žvanit něco o nenapravitelnejch sluníčkách, tak si připomeňte tenhle článek.

Váš Ludvík Čtrnáctý, Král slunce

Autor: Josef Prouza | pátek 3.11.2017 10:07 | karma článku: 27,82 | přečteno: 1041x