Jak zastavit Zemana? Udělejte, co vám radím, a v sobotu skončí v poli poražených poslední

Když vidím, jak se před prezidentskými volbami mění jinak čilí pravdoláskoví aktivisté v pasivisty, klesající na mysli, že Zeman bude opět zvolen a vše je ztraceno, musím velet do zbraně! Zeman nebude zvolen, když...  

... já vím, to trapné KDYŽ. Ale to KDYŽ je jednodušší, než si myslíte, stačí do voleb učinit tyto poměrně nenáročné kroky. Zapojte všechna média a sociální sítě. Že to dávno a mohutně děláte? Ale špatně to děláte! Do volby prezidenta překousněte svou hrdost. Jde přeci o všechno, vystřelte konečně ze všech děl – a s touto ničivou municí:

1)Na wikileaks bude zveřejněna Snowdenem ukradená diplomatická depeše, že mluvčí Hradu Ovčáček, krycí jméno Fíkus, obdrží za svou dlouholetou spolupráci se CIA mimořádnou odměnu, stejně jako jeho řídící orgán Mynář. Režisér Hřebejk o tom natočí šokující reportáž s názvem Pelíšky obamových agentů – všechno je jinak.

2)Bakala urychleně přispěje na prezidentské konto Zemana částkou sto milionů korun a Schwarzenberg přizná, že kvůli financování Zemanovy billboardové kampaně musel prodat Orlík.

3)Kalousek spálí na nádvoří Hradu tibetskou vlajku a označí Zemana za jediného TOP 01 kandidáta.

4)Tomáš Peszyński v rozhovoru přizná, že je prase, které volilo a zase bude volit Zemana, ale nemůže si pomoct díky obsedantně kompulzívní poruše.

5)Kandidát Horáček se v rozhovoru pro média „podřekne“, že je naštvaný, že Zeman ve vánočním projevu, který mu Horáček jako vždycky napsal, přenesl do prózy všechny jeho skvělé rýmy. Zvláště pak verš, na který je mimořádně hrdý: To dříve sama motyka spustí, předčasné volby já nikdy nedopustím.

6)Abbás pošle na Hrad (tajný, ale "náhodně" uniklý) děkovný dopis, že se za znovuzvolení Zemana celá muslimská obec vroucně modlí, ale zavedení práva šária Zemanovým prezidentským dekretem, jak mu prezident slíbil, prozatím nedoporučuje kvůli přetrvávajícím xenofobním náladám.

7)Hillary Clintonová Zemana pochválí, že za zavřenými dveřmi v Rusku a Číně úspěšně dojednal nákup rudných dolů pro její a Billův podnik.

8)Profesor Putna oznámí, že vrátí jmenovací profesorský dekret a sní ruského švába, když nebude Zeman zvolen.

9)Skupina aktivistek Pussy Riot prodá v charitativní akci své podprsenky a vybrané peníze odešle na Zemanovo prezidentské konto.

10)George Soros prohlásí, že pokud nebude Zeman zvolen, už nikdy nedá ani cent žádné politické neziskové organizaci na podporu migrace a multikulti.

11)Bude zveřejněna zpráva OLAF, že evropská dotace z operačního programu Rozvoj venkova na znovuzvolení Zemana byla udělena oprávněně a není ji třeba vracet.

12)Ringo Čech složí novou píseň s textem: Lady lý lady lou, trpaslíci trávou jdou, lady lou lady lý, Zeman visí na větvi.

13)Tomáš Halík zveřejní, že mu telefonoval z Hradu Zeman a ptal se ho, jestli přijme z jeho rukou medaili Za zásluhy.  

14)Jakub Janda oznámí, že když mu před lety přidělili pro natáčení porna jako partnera Zemana, nemusel se vůbec přemáhat, protože to byla oboustranně láska na první pohled.

15)Dominik Feri slíbí, že se ostříhá dohola, když nebude Zeman znovu zvolen.

Tak takhle je to jednoduché. Že nikdy nezískáte prohlášení Sorose, Clintonové, neumístíte nic na wikileaks nebo nepřinutíte k ničemu Ringo Čecha? No a? Všechno to přeci můžou být fejky. Ringovu písničku složí někdo jiný, na web ji umístí třeba skupina Julius Šuman – a je to. A věřte, že všechny tyhle shora uvedené zprávy by nekonečná řada webů zveřejnila bleskem, jak jsou lákavě šokující. Takhle to přeci dělají ti xenofobové, rasisti, nevítači, antibruseláci, trolové a kremloboti. A jak úspěšně, to přeci víte. Tak proč se pro jednou trochu nezapřít… a po čase klidně nepřiznat, že to všechno nebylo tak úplně ověřené? To už přece bude po volbách. A o to jde. Jen taková chuť vidět Feriho jako skinheada nebo pana univerzitního profesora Putnu, jak se láduje švábem, by mohla být pro Zemanovy voliče hodně lákavá, aby to hodili někomu jinému, ne? Ale jestli na mé dobře míněné rady nedáte – tak se v sobotu nedivte.

Autor: Josef Prouza | pondělí 8.1.2018 8:20 | karma článku: 35,56 | přečteno: 3078x