Dechberoucí Maláčová a otřesná čísla o covidu pohledem superstatistika

Když ministryně v demisi včera prohlásila, že rostoucí čísla nakažených jsou dechberoucí, lekl jsem se. Synonyma k „dechberoucí“ jsou totiž úchvatný, velkolepý, strhující, neskutečně nádherný. A tak je to se vším.

Je to zvláštní, ne, tohle tvrdit (zde)? Kdo si myslí, že covid není dechberoucí, i když nemocným bere dech, není úchvatný, i když uchvátí naše tělo, a není strhující, když nás strhne na JIP, ať zvedne ruku. Než vás provedu zdrcujícími statistickými fakty o covidu a vyvodím z nich šokující závěry, ještě jeden postřeh ze včerejška. Budoucí předseda vlády Petr Fiala vyzval na twitteru účastníky oslav 17.listopadu, aby si vzali respirátory.

repro twitteru Petra Fialy

A potom na Národní třídě, obklopen davem natěsno, sám respirátor neměl.

Petr Fiala na Národní třídě, obklopen davy

A to si na respirátoru den předem udělal uzel, aby nezapomněl. Nebo možná vyšla nějaká nová studie, o níž ještě nevím, že vousy jsou účinným filtrem proti virům, jsou-li napuštěny účinnou dezinfekcí. Kdoví. V každém případě však platí Quod licet Iovi, non licet bovi, čili Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi. Kdo je na fotografii vůl a kdo bůh, posuďte už sami.

Smyslem tohoto blogu je ovšem něco jiného. Seznámit vás s poctivou, i když zdrcující analýzou o covidových číslech a zařadit se tak po bok nejlepších statistických analytiků světa, odhalujících správnou interpretací dat temné pravdy, které z úst vládních i zatím nevládních anticovid týmů nikdy neuslyšíte.

Vzal jsem si k ruce tvrdá data z domova důchodců Světlý podzim života ve Zlámané Lhotě. Bylo tam umístěno přesně sto důchodců, z toho 90 žen a 10 mužů, všichni ve shodném věku 70 let. Takže naprosto statisticky reprezentativní vzorek obyvatel nejen ČR, ale i Evropy a světa.

Ještě před novou podzimní vlnou pandemie se na kroužku háčkování všechny ženy dohodly, že se nechají očkovat. Přemluvila je Božka Vyděšená, jejíž dcera uklízí na ministerstvu zdravotnictví. Naopak všech deset mužů se v klubu lízaného mariáše rozhodlo, že se očkovat žádným nevyzkoušeným svinstvem nenechá. Argumenty Franty Varovného byly víc než přesvědčivé. Uměl vyšťárat na internetu i nejskrývanější články a videa, odhalující pravdu, i když mu je vzápětí Youtube, Instagram, Facebook, Twitter či Aktuálně.cz nemilosrdně mazaly.

Během podzimní vlny pandemie se všech sto obyvatel domova nakazilo covidem. Vnesla ho tam plně očkovaná opatrovnice zákeřně na své sliznici. Bohužel, 5 mužů a 7 žen nákaze podlehlo. O jednom z mužů (shodou okolností Frantovi) nebylo možné určit, zda zemřel přímo na covid nebo na infarkt, protože mu nešla v mariáši karta. Potud tvrdá data. Mé závěry erudovaného světově uznávaného statistického analytika jsou naprosto křišťálově jasné:

  1.  Na nákazu covidem umírá téměř o polovinu více plně očkovaných než neočkovaných.
  2. Očkování je naprosto neúčinné, naopak evidentně samo vyvolává covid a jeho (oproti neočkovaným) těžký průběh včetně tragických následků.
  3. Muži jsou oproti ženám daleko odolnější vůči covidu (o 40 %).
  4. Muži se vzhledem k vyšší úmrtnosti žen v totožném věku dožívají vyššího průměrného věku než ženy.
  5. Očkovaní šíří covid podstatně více, protože jsou často bezpříznakoví, i když následně na covid častěji umírají, protože si vůbec nevšimli, že jsou smrtelně nakažení a včas se neléčí.
  6. Statistika zemřelých neočkovaných je falešná, protože nejméně jedna pětina z nich zemřela z jiné příčiny (infarkt) než na covid, ale byli podvodně započítáni do statistiky „zemřeli s covidem“, aby se zvýšil „líbivý“ poměr úmrtí mezi očkovanými a neočkovanými.
  7. Muži jsou chytří, dovedou analyzovat skvěle informace, ženy hloupé, podléhající emocionálně kampaním.

Tak, a teď zkuste mé drtivé argumenty v diskusi vyvrátit.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Prouza | čtvrtek 18.11.2021 14:28 | karma článku: 43,45 | přečteno: 12885x