Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Josefe, mas tam ode me mail, prosim dej vedet, je to nalehave. Dekuji.

0 0
možnosti
MP

Josefe, ty sis me zablokoval v mailu? Pokud ano, proc? Chtel jsem ti poslat svou knizku a vratilo se mi to jako nedorucitelne, coz me dost mrzi!!... :-(Josefe, ty sis me zablokoval v mailu? Pokud ano, proc? Chtel jsem ti poslat svou knizku a vratilo se mi to jako nedorucitelne, coz me dost mrzi!!... :-(

0 0
možnosti
JP

Michale, nezablokoval jsem nikdy nikoho. Tebe určitě ne. Maily mi normálně chodí, to je moc divné. Pošlu ti něco, jestli ti to dojde.

0 0
možnosti
IL

I67v88a34n43a 22L58a16n50c43e

12. 4. 2022 13:10

Jedním slovem: nádhera,R^ dokonce bych se i zasmála, kdyby všechno, co jste napsal, nebylo tak pravdivé a k pláči.;-(

Vy jste opravdu měl ve vojenské knížce: vojenská odbornost: Tanečník?

Můj syn je totiž velkým odpurcem násilí, zbraní a vojny. Takže skončil v kuchyni a byl hrdý na to, že začal a skončil jako: vojín. "Já jsem byl jediný nepovýšený", chlubil se. Povýšit ho nemohli, když přišel na kontrolu myslím, že to byl: major, tak ten šílel: "Zavřete ho /syna/ do kuchyně, nebo ho nechám zavřít do vězení a nebude vám mít kdo uvařit."

To bylo naštěstí po roce 1989, takže to už se mohlo diskutovat i s majorem, což můj syn s nadšením dělal. a byla to malá kasárna, což asi také bylo jiné, než někde, kde se lidé dobře neznali.

1 0
možnosti
JP

Ano, jsem vojensky vyškolen jako Tanečník. Dnes už jsem z armády vyřazen, ale kdyby udeřila válka za mého mládí, zřejmě bych s kolegy hudebníky a zpěváky z Armádního uměleckého souboru hopsal někde v týlu na polním jevišti pro zraněné frontové bojovníky. Jsem také asi jediným vojenským specialistou Varšavské smlouvy, který měl v popisu práce obchytávání krásných tanečnic. Jistě uznáte, že má základní vojenská služba byla velice náročná, ale i pacifistická, v našich kasárnách na Pohořelci nebyla jediná zbraň. Jen díky tomu řada budoucích hudebníků, zpěváků a tanečníků vojnu přežila, protože, jak jsem je poznal, by se určitě hned postříleli, kdyby dostali do ruky samopal s ostrými. Ale když jsme pochodovali za trest po buzerplace, a velitel zavelel zpívat, okna kasáren se v křišťálově čistém čtyřhlasém chorálu jen třásla.

1 0
možnosti
JL

vtipný :-) jen zbytečně složitý. Když se na současný svět (resp.Euroasii) podívám z ezoterického úhlu pohledu, tak se nám tu inkarnovalo nadměrně bláznů na západě a na východě nadměrně bojovníků. Tahle kombinace - blázniví bojovníci a bojovní šílenci nevěstí nic dobrého. Živí budou závidět mrtvým, jak pravil klasik.

1 0
možnosti
JP

To je tak, když se ezoterika změní v ezoteror a inkarnace v inkremaci. Není divu, tyhle spiritistické seance z poslední doby vyvolaly tolik duchů, že to vydá na pěkně nacpanou duchnu. Pod ní se ale opravdu nezahřejeme.

3 0
možnosti
JP

Upřímně řečeno, radši bych dobře psal o něčem úplně jiném, třeba o kytičkách, co mi vyrašily na zahradě a zlý mráz je hned spálil. Ale hvězdné nebe nade mnou a ekonomický zákon ve mně se teď dost perou.

2 0
možnosti
PK

Jako vždy jsem si krásně početl Jozefe a mám ovšem obavu zda Bludný Holaňdan pan T. má na výkon své velice náročné fce patřičné vzdělání:-):-):-)

0 0
možnosti
JP

Které funkce? Té vojenské? Toho vyšetřovatele ruských zajatců? Já slyšel, že měl ze všech předmětů jako waterboarding, přikládání elektrod na pohlaví i trhání nehtů za jedna. Pokud je myšlena funkce místopředsedy EK, tak tam se za vzdělání uznává i diplom kosmetičky podlahových krytin, tam by to mělo bejt v cajku.

0 0
možnosti
MP

Pred casem jsem publikoval clanek se stejnym nazvem a to jeste casy zdaleka tak zle nebyly, Josefe.

https://pohanka.blog.respekt.cz/casy-jsou-zle-kamile/

0 0
možnosti
JP

No vidíš, jak jsme na jedné vlně. Jen ty jsi ve svém sýčkování byl vždycky o slepičí krok napřed. Já se jen dotahuju. :-)

0 0
možnosti

Dobře jste tady slova nakladl. R^R^ Hysterie, která v Německu zavládla (hlavně zásluhou frau Merkel) po havárii Fukušimy, má lví podíl na současné energetické krizi.

2 0
možnosti
JP

Což je ovšem naprosto pochopitelné, že v tak seizmicky neklidné oblasti jako je Německo, kde hrozí tsunami každý den, to vyřešili jednou provždy. To jen my jsme hrozně temelíní a zadukovaní do toho rázně říznout. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já si každopádně časy hodlám kolem Velikonoc zpříjemnit Vaší knihou, tak bude líp ;-D

1 0
možnosti
JP

Teď ji zrovna čte kolegyně blogerka Šárka Medková a už mi poslala první hodnocení, že jsem musel bejt pěknej prevít. No toto! To je tak, když si čtenářka ztotožní hlavního hrdinu s autorem. 8-o

1 0
možnosti
Foto

R^Batˇ, pravdu díte. Ač i tací jsou jsoucí, co praví, když mizerie řádí: ,,to je krásně vošklivo". Často to bývají titíž, co mluvicím hlavám loutkovodiče dělají, bo byznys je byznys, a mrtví nekoušou:-/

0 0
možnosti
Foto

A tak to prostě bylo, žrali, pili, myli se,

různě měli se, smáli se, trápili se,

milovali se i zabíjeli se, i zabíjeli se, i zabíjeli se.

A tak to prostě bylo (Wohnout -Huh). A je. Furt a porád:-(

0 0
možnosti