Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

:) Dobrý, ale zároveň k vzteku.

0 0
možnosti
MK

Zmiňovaný film Škola základ života zrovna dnes vysílají.;-)

0 0
možnosti
JP

Tak to si ho rád připomenu:-)

0 0
možnosti
Foto

Josefe - skvělé jako vždy, i když (z logiky věci) delší než minule. S tou přimrzlou peřinou jste mně dostal - na stará kolena se vrátím do dětských let, kdy můj otec na přelomu šedesátých a sedmdesátých let hlásal totéž, neboť jsme topili pouze v kuchyni a v kamenném domě byla zima jak na Sibiři . Peřina mně sice k obličeji nepřimrzla, ale ráno jsem měla ledovou krustičku na vodě ve sklence na stolečku. No a pak jsme se ségrou vstaly, navlékly si několik vrstev oblečení a na kole jely do nejbližší vesnice 3km do školy. Až tam jsme rozmrzaly. Kde by mne napadlo, že se dožiju doby stejné, ne-li horší.

4 0
možnosti
Foto

Cimrmanova 4. věta termodynamická:

V naší energetice bude mít stále větší význam peřina.

.

To v padesátých letech byly mrazy, že byly vyhlášeny uhelné prázdniny, ve škole se netopilo. nebylo uhlí a my se choulili u kamen piliňáků. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3405x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik