Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Bramboračka, kterou předkládáte je sice místy i úsměvná, ale je to stále jen bramboračka slov, ze které moc rozumného nevyjde. Schválně jsem se podíval za koho kopete, protože text je celý jako z prefabrikátů od demobloku, které zaplevelují všechna média. Původně jsem doufal, že se budete přeci jen lišit od beztvarého davu opozice, mezi které tímto textem zapadáte. Inu prefabrikát.

3 2
možnosti
JK

Jako ekonom se děsím bezbřehého rozhazování a zadlužování naší země na úkor našich dětí a vnuků. Bohužel vedle státního dluhu jsme se přihlásili i ke společnému ručení za dluhy, což nás přivazuje na vodítko EU. Jsem přesvědčen, že je to jasné každému se zdravým rozumem. Pokud je vláda naší zemi vyloženě nebezpečná, je potřeba to pojmenovat a vystupovat proti tomu. Ať už jste z demobloku nebo z Trikolóry. Jsem zastáncem Masarykovského "pracovat a šetřit". K prosperitě si nikdy nikdo neprodlužil. Zvolená nedělně-odpočinkková forma textu Vám může přijít jako bramboračka. Každopádně jste si to přečetl, přemýšlel jste o tom a napsal i svojí reakci. Za to Vám děkuji. JK

0 0
možnosti
ZD

Jsme druhým nebo třetím státem s nejmenším zadlužením v EU. Jaké bezbřehé zadlužování? Zadlužování pokračuje a tak budeme mezi "svými" i nadále. Snížení zadlužení nám zmenšilo i obsluhu dluhu a tak jsme v docela slušné kondici.

Podle údajů jiných ekonomů a premiéra nedlužíme za společné dluhy ale jen za naše.

Politici tvrdí něco jiného - proinvestují se. Budu z mé pozice amatéra bedlivě sledovat jestli to splní. Pak to nebude pro naše děti ohrožení ale významná podpora.

I já Vám děkuji za reakci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1369x
Ekonom. Živnostník. Rodák ze Rtyně v Podkrkonoší na Náchodsku. Člověk, kterému není lhostejná budoucnost našich dětí a naší země.

"Svoboda jednotlivce a respekt k druhému člověku."

"Malá a efektivní státní správa."

Seznam rubrik