Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Bramboračka, kterou předkládáte je sice místy i úsměvná, ale je to stále jen bramboračka slov, ze které moc rozumného nevyjde. Schválně jsem se podíval za koho kopete, protože text je celý jako z prefabrikátů od demobloku, které zaplevelují všechna média. Původně jsem doufal, že se budete přeci jen lišit od beztvarého davu opozice, mezi které tímto textem zapadáte. Inu prefabrikát.

3 2
možnosti
JK

Jako ekonom se děsím bezbřehého rozhazování a zadlužování naší země na úkor našich dětí a vnuků. Bohužel vedle státního dluhu jsme se přihlásili i ke společnému ručení za dluhy, což nás přivazuje na vodítko EU. Jsem přesvědčen, že je to jasné každému se zdravým rozumem. Pokud je vláda naší zemi vyloženě nebezpečná, je potřeba to pojmenovat a vystupovat proti tomu. Ať už jste z demobloku nebo z Trikolóry. Jsem zastáncem Masarykovského "pracovat a šetřit". K prosperitě si nikdy nikdo neprodlužil. Zvolená nedělně-odpočinkková forma textu Vám může přijít jako bramboračka. Každopádně jste si to přečetl, přemýšlel jste o tom a napsal i svojí reakci. Za to Vám děkuji. JK

0 0
možnosti
MV

Taky jsem jako malej kluk dělal DÚ na poslední chvíli. Vy ale vypadáte jako dospelej chlap...

0 1
možnosti
PK

No a ty krásné pohádky před Andrášem jste vynechal, no to jste ještě koukal asi z peřinek...

4 1
možnosti
Foto

Zapomněl jste ještě na ty krajské a místodržitelské čuníky u koryt, kteří si nachrochtali kila ke svému hojnému bydlení... a rádi by ještě víc, jen kdyby jim to Andráš dovolil.

Ty lidi nevyhnali a vyhnat ani neodkážou a tak jestli čuníci neumřeli, chrochtají dodnes. ;-)

3 0
možnosti
JK

Pivím Vám sladké tajemnství: Na podzim jsou volby. ;-)

1 0
možnosti